Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
LOGIN né jako modul
18. dub 2013 19:03 #106770
Dobrý den, předem se omlouvám, jestli se již o tomto tématu psalo. Snažil jsem se hledat, ale asi jsem používal špatné syntaxe.
Popis problému:
- mám položku v mainmenu a až po kliku na ní bych chtěl, aby se mi v CONTENTu zobrazil LOGIN (pro vyplnění uživatelského jména a hesla). Pak by se měl zobrazit soupis kategorií z komponenty Phoca Download.
Děkuji Vám za radu.
Popis problému:
- mám položku v mainmenu a až po kliku na ní bych chtěl, aby se mi v CONTENTu zobrazil LOGIN (pro vyplnění uživatelského jména a hesla). Pak by se měl zobrazit soupis kategorií z komponenty Phoca Download.
Děkuji Vám za radu.
18. dub 2013 20:47 - 18. dub 2013 20:48 #106773
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Vytvorte nový článok, obsah bude {loadposition test} kde "test" je pozícia modulu ktorú nastavíte pri module login.
Uložiť. Položku menu ktorú chcete nasmerujete na tento konkrétny článok. V správcovi modulov nastavíte u modulu login kde sa má presmerovať po prihlásení. ( nie som si istý či v default login je možnosť url) ak nie vytvorte ešte jednu položku menu( sktryté ) s odkazom na kategórie Phoca Download a túto položku vyberte pri nastavení modulu, alebo pohľadajte na JED login modul ktorý umožňuje presmerovanie na ľiubovoľné miesto v stránke.(položka menu, komponenta.... )
Uložiť. Položku menu ktorú chcete nasmerujete na tento konkrétny článok. V správcovi modulov nastavíte u modulu login kde sa má presmerovať po prihlásení. ( nie som si istý či v default login je možnosť url) ak nie vytvorte ešte jednu položku menu( sktryté ) s odkazom na kategórie Phoca Download a túto položku vyberte pri nastavení modulu, alebo pohľadajte na JED login modul ktorý umožňuje presmerovanie na ľiubovoľné miesto v stránke.(položka menu, komponenta.... )
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje