Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Odeslání emailu pomocí tlačítka

13. dub 2013 19:05 #106628
Zdravím,

potřeboval bych poradit...

Mám na stránce s nabídkou nemovitostí tlačítko, na které když klikne registrovaný uživatel, odešle se na můj mail zpráva s textem... Jak udělat, aby zpráva obsahovala jméno uživatele (který na talčítko kliknul) a zároveň jméno nemovitosti (na jejíž stránce je tlačítko?)... Používám componentu ZJ-Realty...

PHP bohužel moc nerozumím... Použil jsem tlačítko jako odkaz na send.php, ve které mám kód:

<?php
// The message
$message = "Uživatel ??? si vyžádal zaslání doplňujících informací k nemovitosti ???";

// In case any of our lines are larger than 70 characters, we should use wordwrap()
$message = wordwrap($message, 70, "\r\n");

// Send
mail('xxx@seznam.cz', 'Income Properties - podrobnosti k nemovitosti', $message);
?>

ale tady končím...

web: www.ouhrabka.cz/index.php/properties/rea...obejlova-27-praha-9/

login: demo
pass: demo

Díky za radu.

13. dub 2013 23:13 #106638
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak jak to máte toho moc nedocílíte, nebo kostrbatě. Používáte vlastní PHP soubor mimo strukturu Joomly, nemáte tedy k dispozici informace Joomly a ani třeba její pokročilé funkce pro posílání emailu.

Pokud PHP moc nerozumíte zkuste se spíš podívat po nějakém fungujícím pluginu, a případně si ho upravte dle představ.