Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Článek nejde editovat z frontendu
10. dub 2013 11:12 #106538
Vytvářím webové stránky v Joomla 2.5 na šabloně Beez5. Tato šablona má několik pozic i v pravé části. Chci do pravé části umístit článek, který by šel po přihlášení určeného uživatele editovat z frontendu.
Článek se mi podařilo do pravé části umístit (na pozici-3), ale nejde mi, po přihlášení admina editovat z fronendu. Přitom když stejný článek umístím do centrálního sloupce (pozice-12), tak tam jde v pohodě editovat.
Dělal jsem to tak, že jsem vytvořil Modul typu "Články - upoutávka", Kategorii a Článek a vše jsem propojil.
Zkoušel jsem tam dávat jiné typy modulů, ale nepomohlo to. Nemůže být problém v šabloně, že prostě články lze
z frontendu editovat jen v prostředním slopuci?
Nevíte někdo v čem je problém?
Článek se mi podařilo do pravé části umístit (na pozici-3), ale nejde mi, po přihlášení admina editovat z fronendu. Přitom když stejný článek umístím do centrálního sloupce (pozice-12), tak tam jde v pohodě editovat.
Dělal jsem to tak, že jsem vytvořil Modul typu "Články - upoutávka", Kategorii a Článek a vše jsem propojil.
Zkoušel jsem tam dávat jiné typy modulů, ale nepomohlo to. Nemůže být problém v šabloně, že prostě články lze
z frontendu editovat jen v prostředním slopuci?
Nevíte někdo v čem je problém?
10. dub 2013 11:22 #106539
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Editovat z frontendu modul? :whistle:
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: jjp3
10. dub 2013 11:45 #106540
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
clanky lze ve frontendu editovat jen a pouze v casti "komponenta" a ne v pozici12, jak se domnivate
je mozne ale udelat pro prihlaseneho polozku menu, kde bude mit prehled vsech clanku a ty pakmuze editovat libovolne a nehlede na to, kde se ve vysledku zobrazi
je mozne ale udelat pro prihlaseneho polozku menu, kde bude mit prehled vsech clanku a ty pakmuze editovat libovolne a nehlede na to, kde se ve vysledku zobrazi
Joomla! pro každého
Poděkovali: jjp3
10. dub 2013 13:23 #106543
Odpověď od jjp3
Uživatel
Děkuju moc za tip. Article Module funguje perfektě a můžu již editovat článek v pravém sloupci z frontendu.
Přesně to jsem potřeboval.
Přesně to jsem potřeboval.
10. dub 2013 13:26 #106544
Odpověď od jjp3
Uživatel
Děkuju moc za vysvětlení. Pro vyřešení problému jsem nakonec použil modul Article Module,
ale pochopil jsem co jsem dělal špatně.
ale pochopil jsem co jsem dělal špatně.