Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Článek nejde editovat z frontendu

10. dub 2013 11:12 #106538
Vytvářím webové stránky v Joomla 2.5 na šabloně Beez5. Tato šablona má několik pozic i v pravé části. Chci do pravé části umístit článek, který by šel po přihlášení určeného uživatele editovat z frontendu.
Článek se mi podařilo do pravé části umístit (na pozici-3), ale nejde mi, po přihlášení admina editovat z fronendu. Přitom když stejný článek umístím do centrálního sloupce (pozice-12), tak tam jde v pohodě editovat.
Dělal jsem to tak, že jsem vytvořil Modul typu "Články - upoutávka", Kategorii a Článek a vše jsem propojil.

Zkoušel jsem tam dávat jiné typy modulů, ale nepomohlo to. Nemůže být problém v šabloně, že prostě články lze
z frontendu editovat jen v prostředním slopuci?
Nevíte někdo v čem je problém?

10. dub 2013 11:22 #106539
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Editovat z frontendu modul? :whistle:

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: jjp3

10. dub 2013 11:45 #106540
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
clanky lze ve frontendu editovat jen a pouze v casti "komponenta" a ne v pozici12, jak se domnivate
je mozne ale udelat pro prihlaseneho polozku menu, kde bude mit prehled vsech clanku a ty pakmuze editovat libovolne a nehlede na to, kde se ve vysledku zobrazi

Joomla! pro každého

10. dub 2013 12:20 #106541
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud takovou funkčnost opravdu potřebujete, existují moduly pro zobrazování článků, které tuto funkčnost mají. např. tento .

10. dub 2013 13:23 #106543
Odpověď od jjp3
Uživatel
Děkuju moc za tip. Article Module funguje perfektě a můžu již editovat článek v pravém sloupci z frontendu.
Přesně to jsem potřeboval. :cheer:

10. dub 2013 13:26 #106544
Odpověď od jjp3
Uživatel
Děkuju moc za vysvětlení. Pro vyřešení problému jsem nakonec použil modul Article Module,
ale pochopil jsem co jsem dělal špatně.