Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Děkujeme za odeslání zprávy
03. dub 2013 22:35 #106290
Odpověď od Cony
Moderátor
No ale to je dost podstatná změna Není to také jiný hosting? Když chodí kopie, měl by chodit i originál. Zkuste změnit email toho příjemce na stejný email co zadáváte do formuláře, přijde to?Kamilkr napsal: pouze jiná doména
03. dub 2013 22:45 #106291
Odpověď od Kamil Kroulík
Uživatel
Vzhledem k tomu že jsem začátečník,tak je těžké Vám vysvětlovat co kde a jak mám nastavené. Bylo by snazší kdyby jste se podíval sám. Vím jistě že není problém u hostingu ani v nastavení SMTP .Protože jak jsem již psal ,joomlu jsem instaloval znovu na stejném hostingu se stejným nastavením SMTP a vše funguje.
Co se týče registrace nového uživatele, tak mail administratorovi nedorazí,přijde pouze uživateli který se ragistroval.
Co se týče registrace nového uživatele, tak mail administratorovi nedorazí,přijde pouze uživateli který se ragistroval.
03. dub 2013 22:52 #106293
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud na stejném hostingu, stejném nastavení vše funguje, hledejte ten jeden drobný rozdíl (třeba email administrátora). I když jste začátečník, víte přece co jste si kde nastavil.