Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Děkujeme za odeslání zprávy
03. dub 2013 20:30 #106284
Zdravím všechny,
prosím Vás o pomoc . instaloval jsem Joomlu verzi 2.5.9 a nahrál šablonu odsud . Přidal jsem pár modulů a pár textů,když jsem přidal kontaktní formulář zjistil jsem že nefunguje ale vždy po odeslání zprávy napíše - Děkujeme za odeslání zprávy - žádnou chybu to nenapíše.Pokud si zakliknu že chci poslat kopii zprávy na mail - tak ta mi přijde ??? Při změně na základní šablonu se nic nezměnilo.
Zkusil jsem novou instalaci na stejném serveru na jiné doméně a tam přes SMTP vše odchází.
Nevíte prosím kde jsem udělal chybu ?
Díky za radu
prosím Vás o pomoc . instaloval jsem Joomlu verzi 2.5.9 a nahrál šablonu odsud . Přidal jsem pár modulů a pár textů,když jsem přidal kontaktní formulář zjistil jsem že nefunguje ale vždy po odeslání zprávy napíše - Děkujeme za odeslání zprávy - žádnou chybu to nenapíše.Pokud si zakliknu že chci poslat kopii zprávy na mail - tak ta mi přijde ??? Při změně na základní šablonu se nic nezměnilo.
Zkusil jsem novou instalaci na stejném serveru na jiné doméně a tam přes SMTP vše odchází.
Nevíte prosím kde jsem udělal chybu ?
Díky za radu
03. dub 2013 21:11 #106285
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A ten email příjemce je jaký? SMTP jaké? Nepřijde vám nějaká zpráva o nedoručitelnosti?
03. dub 2013 22:04 #106287
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkontrolujte na GMailu SPAM, GMail je občas hodně drastický v označování emailů jako spamu. Pokud tam zpráva nebude, zkuste odesílání pomocí PHP, v případě že by to nechodilo měl by Vám být pak hosting říct podrobnější info.
03. dub 2013 22:12 #106288
Odpověď od Kamil Kroulík
Uživatel
Gmailem to není , je to opravdu někde v Joomle. Nová instalace stejná šablona stejné nastavení,pouze jiná doména a přes SMTP i PHP funguje. Můžete mě prosím nakopnout kde hledat ?
Díky
Díky
03. dub 2013 22:18 - 03. dub 2013 22:20 #106289
Odpověď od Bong
Moderátor
Gmail co? To je doména emailu příjemce (administrátora)? Nebo SMTP? Emaily pro registraci nového uživatele dorazí?
Edit: mezi námi, ona to přestává být sranda,když máte email Joomly na odlišné doméně než použitý SMTP. Takže buď to upřesněte, nebo pátrejte sám.
Edit: mezi námi, ona to přestává být sranda,když máte email Joomly na odlišné doméně než použitý SMTP. Takže buď to upřesněte, nebo pátrejte sám.