Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Změna obrázku po přihlášení

04. dub 2013 19:08 #106335
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
Ne, obrázek LOGIN, není zapsán v kódu toho modulu login. Obrázek je v šabloně, a indexu šablony jsem si vybral modul login, a dal mu pozici třeba 14. Takže jakmile kliknu na obrázek LOGIN, otevře se mi formulář s modulem pro přihlášení. Web už mám na serveru byznyssrdcem.cz/ přihlášení je kuba heslo kuba.
Popřípadě, jestli jste se nesetkali ještě s problémem, že když chci editovat článek, přidat nový nebo vložit nový odkaz, tak editaci nemůžu uložit, jen zrušit. Tlačítko uložit jakoby nefungovalo, ale když kliknu na zrušit, tak změnu popřípadě vložení v pohodě zruším. Nevíte někdo?

04. dub 2013 19:12 #106336
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
1. problem
advancem module manager

2. problem
zkuste jinou sablonu, toto totiz byva nejcasteji sablonou

Joomla! pro každého

04. dub 2013 19:18 #106337
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
1) Díky, podívám se na ten module manager
2) Takže jediné řešení je jiná šablona? Tak to není radostná zpráva.

04. dub 2013 20:13 #106339
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
2. nejde o reseni, ale o zjisteni, zda je to opravdu sablonou, nebo to muze byt i nejakym nestandardnim pluginem ...
proste vylucovaci metoda

Joomla! pro každého

04. dub 2013 21:08 #106342
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
Zkusím se po tom zapídit. Píď po pídi.
Jen ještě k té 1)
Stáhnul jsem si Advancem module manager, a nějak to nechápu. Mám jeden modul - login. Ten modul mám na pozici 14, která je vně obrázku LOGIN na stránce, takže rozkliknu LOGIN (na stránce) otevře se mi přihlašovací formulář, jak jsem to tady dával i ve fotkách. Když se přihlásím, hodí mě to na hlavní stránku,
a stále mám obrázek LOGIN, který když rozkliknu mám možnost odhlášení, toho modulu login.
Takže jak udělat abych pro ten jeden modul - login, měl v každém stavu - přihlášeném a odhlášeném - měl jiný obrázek na hlavní stránce - LOGIN a LOGOUT. Mám si v php modul login rozdělit na dva moduly - login a logout - a v indexu stránky, přiřadit každému modulu ten obrázek? Jsem z toho matěj.

04. dub 2013 21:35 #106344
Odpověď od Cony
Moderátor
Myslím že na tu funkčnost nepotřebujete ani Advanced modul manager. Co potřebujete jsou dva moduly, jeden s odkazem na přihlášení, ten už máte, a druhý, který se Vám tam zobrazí když je uživatel přihlášen. Tomu prvnímu přiřadíte přístupovou úroveň jen pro nepřihlášené, tomu druhému jen pro přihlášené.

Nevím zda Vám v něčem vyhovuje funkčnost, že po přihlášení se kliknutím na ten odkaz zobrazí popup okno s jménem přihlášeného, spíš bych asi nahradil ten modul nějakým menu s odkazem na Můj profil apod.