Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Změna obrázku po přihlášení
04. dub 2013 19:08 #106335
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
Ne, obrázek LOGIN, není zapsán v kódu toho modulu login. Obrázek je v šabloně, a indexu šablony jsem si vybral modul login, a dal mu pozici třeba 14. Takže jakmile kliknu na obrázek LOGIN, otevře se mi formulář s modulem pro přihlášení. Web už mám na serveru
byznyssrdcem.cz/
přihlášení je kuba heslo kuba.
Popřípadě, jestli jste se nesetkali ještě s problémem, že když chci editovat článek, přidat nový nebo vložit nový odkaz, tak editaci nemůžu uložit, jen zrušit. Tlačítko uložit jakoby nefungovalo, ale když kliknu na zrušit, tak změnu popřípadě vložení v pohodě zruším. Nevíte někdo?
Popřípadě, jestli jste se nesetkali ještě s problémem, že když chci editovat článek, přidat nový nebo vložit nový odkaz, tak editaci nemůžu uložit, jen zrušit. Tlačítko uložit jakoby nefungovalo, ale když kliknu na zrušit, tak změnu popřípadě vložení v pohodě zruším. Nevíte někdo?
04. dub 2013 19:12 #106336
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
1. problem
advancem module manager
2. problem
zkuste jinou sablonu, toto totiz byva nejcasteji sablonou
advancem module manager
2. problem
zkuste jinou sablonu, toto totiz byva nejcasteji sablonou
Joomla! pro každého
04. dub 2013 19:18 #106337
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
1) Díky, podívám se na ten module manager
2) Takže jediné řešení je jiná šablona? Tak to není radostná zpráva.
2) Takže jediné řešení je jiná šablona? Tak to není radostná zpráva.
04. dub 2013 20:13 #106339
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
2. nejde o reseni, ale o zjisteni, zda je to opravdu sablonou, nebo to muze byt i nejakym nestandardnim pluginem ...
proste vylucovaci metoda
proste vylucovaci metoda
Joomla! pro každého
04. dub 2013 21:08 #106342
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
Zkusím se po tom zapídit. Píď po pídi.
Jen ještě k té 1)
Stáhnul jsem si Advancem module manager, a nějak to nechápu. Mám jeden modul - login. Ten modul mám na pozici 14, která je vně obrázku LOGIN na stránce, takže rozkliknu LOGIN (na stránce) otevře se mi přihlašovací formulář, jak jsem to tady dával i ve fotkách. Když se přihlásím, hodí mě to na hlavní stránku,
a stále mám obrázek LOGIN, který když rozkliknu mám možnost odhlášení, toho modulu login.
Takže jak udělat abych pro ten jeden modul - login, měl v každém stavu - přihlášeném a odhlášeném - měl jiný obrázek na hlavní stránce - LOGIN a LOGOUT. Mám si v php modul login rozdělit na dva moduly - login a logout - a v indexu stránky, přiřadit každému modulu ten obrázek? Jsem z toho matěj.
Jen ještě k té 1)
Stáhnul jsem si Advancem module manager, a nějak to nechápu. Mám jeden modul - login. Ten modul mám na pozici 14, která je vně obrázku LOGIN na stránce, takže rozkliknu LOGIN (na stránce) otevře se mi přihlašovací formulář, jak jsem to tady dával i ve fotkách. Když se přihlásím, hodí mě to na hlavní stránku,
a stále mám obrázek LOGIN, který když rozkliknu mám možnost odhlášení, toho modulu login.
Takže jak udělat abych pro ten jeden modul - login, měl v každém stavu - přihlášeném a odhlášeném - měl jiný obrázek na hlavní stránce - LOGIN a LOGOUT. Mám si v php modul login rozdělit na dva moduly - login a logout - a v indexu stránky, přiřadit každému modulu ten obrázek? Jsem z toho matěj.
04. dub 2013 21:35 #106344
Odpověď od Cony
Moderátor
Myslím že na tu funkčnost nepotřebujete ani Advanced modul manager. Co potřebujete jsou dva moduly, jeden s odkazem na přihlášení, ten už máte, a druhý, který se Vám tam zobrazí když je uživatel přihlášen. Tomu prvnímu přiřadíte přístupovou úroveň jen pro nepřihlášené, tomu druhému jen pro přihlášené.
Nevím zda Vám v něčem vyhovuje funkčnost, že po přihlášení se kliknutím na ten odkaz zobrazí popup okno s jménem přihlášeného, spíš bych asi nahradil ten modul nějakým menu s odkazem na Můj profil apod.
Nevím zda Vám v něčem vyhovuje funkčnost, že po přihlášení se kliknutím na ten odkaz zobrazí popup okno s jménem přihlášeného, spíš bych asi nahradil ten modul nějakým menu s odkazem na Můj profil apod.