Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Změna obrázku po přihlášení
03. dub 2013 17:31 #106277
Ahoj všem,
chtěl bych poradit s jednou věcí. Mám na webu obrázek pro přihlášení (LOGIN), do toho obrázku jsem si napozicoval přihlašovací formulář, takže kliknu na login, otevře se přehlednej formulář pro přihlášení. Bádám ale teď, jak to udělat,
aby se, když se právě přihlásím, změnil obrázek ve kterém je ten formulář na logout. Ten obrázek už mám nachystanej. Přemýšlel jsem, že bych to udělal na tvrdo, prostě jakmile klikne někdo na login, tak se chce asi přihlásit, a jakmile se přihlásí bude tam logout - prostě onmousedown nebo jak, ale příjde mi to jako nouzové řešení. Šablona je free stažená z netu. Díky za rady.
chtěl bych poradit s jednou věcí. Mám na webu obrázek pro přihlášení (LOGIN), do toho obrázku jsem si napozicoval přihlašovací formulář, takže kliknu na login, otevře se přehlednej formulář pro přihlášení. Bádám ale teď, jak to udělat,
aby se, když se právě přihlásím, změnil obrázek ve kterém je ten formulář na logout. Ten obrázek už mám nachystanej. Přemýšlel jsem, že bych to udělal na tvrdo, prostě jakmile klikne někdo na login, tak se chce asi přihlásit, a jakmile se přihlásí bude tam logout - prostě onmousedown nebo jak, ale příjde mi to jako nouzové řešení. Šablona je free stažená z netu. Díky za rady.
03. dub 2013 17:48 #106278
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Date nam odkaz na web? Marne badam co znamena "do toho obrázku jsem si napozicoval přihlašovací formulář..."
03. dub 2013 18:16 #106280
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
Jsem zatím na localu, ale hodím to na server.
Asi jsem to blbě napsal proto přikládám obrázek. Když rozkliknu login, otevře se mi přihlašovací formulář - viz 2i.cz/4f41f2d80b
A když se v tom formuláři přihlásím, hodí mě to normálně na home page, ale stále je tam ten obrázek login, a ten bych chtěl aby se změnil na logout, ve kterém je stále ten formulář, teď už ale na odhlášení, protože jsem přihlášen - viz 2i.cz/5e50e3c91a
Asi jsem to blbě napsal proto přikládám obrázek. Když rozkliknu login, otevře se mi přihlašovací formulář - viz 2i.cz/4f41f2d80b
A když se v tom formuláři přihlásím, hodí mě to normálně na home page, ale stále je tam ten obrázek login, a ten bych chtěl aby se změnil na logout, ve kterém je stále ten formulář, teď už ale na odhlášení, protože jsem přihlášen - viz 2i.cz/5e50e3c91a
03. dub 2013 19:55 #106283
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
To je v modulu udelane?, Tak udelejte 2 moduly. Jeden s Loginem, ktery se bude zobrazovat jen neprihlasenym a druhy Logout ktery bude viditelny jen prihlasenym.... Stejne funkce jen jine obrazky
Poděkovali: Jakub Gruber
04. dub 2013 12:51 #106313
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
Zjednodušeně, jen vlastně udělám kopii toho stávajícího modulu, přiřadím mu jiný obrázek a přenastavím to v Adminu? Nějak si to nemůžu vybavit v krocích.
04. dub 2013 13:36 - 04. dub 2013 13:36 #106314
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Pokud si dobře pamutuji tak kroky byly:
á dva tři ... šou dva tři
Ale jinak se Vás prontík táže, zda máte ten obrázek v modulu (login)?
á dva tři ... šou dva tři
Ale jinak se Vás prontík táže, zda máte ten obrázek v modulu (login)?
:: bývalý člen Joomlaportalu ::