Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Špatné pozicování - přesah textu z bloku

02. dub 2013 14:05 #106214
Dobrý den, dělám si web, ale mám malý problém...Jsem mírně pokročilý, tak ještě vše tak neovládám. Chtěl bych se zeptat, co mám udělat, když mi text či tabulka přesahuje z prostředního bloku, když zmenším okno prohlížeče nebo přejdu na menší rozlišení. :( Stránka je tjsokolprosimerice.tode.cz/ . Moc bych prosil o nějakou radu :)

02. dub 2013 15:12 #106217
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Nastavte šířku té tabulky v procentech, ne jako absolutní číslo, které tam máte teď. Nicméně, pokud se velikost okna sníží natolik, že text v tabulce se již do tabulky nevejde, stejně bude tabulka přesahovat do pravého sloupce.

02. dub 2013 16:43 #106219
Odpověď od Petr
Uživatel
Já právě myslel, že to půjde udělat nějak, aby se to přizpůsobilo vnitřku nebo aspoň na menší rozlišení abych pořád nemusel přepisovat fixní pixely na procenta (teda aspoň ty fixní pixely mi podle všecho nastavilo JCE). Jinak děkuji za brzkou odpověď ;)

03. dub 2013 09:45 #106247
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
JCE vam tam nic sam neda. Proste smazte ty pixely v tabulce imtp.me/54cc0215p.p jak psal houbak. V CSS mate pro tabulku nastaveno 100procent pro sirku, coz je ok.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.