Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Registrace a následná aktivace (nefunkční)

25. bře 2013 14:25 - 25. bře 2013 14:27 #105964
Zdravím, po 14ti denním hraní si s Joomla 3.xx kdy jsem nedokázal zprovoznit to co jsem potřeboval jsem se přeci jen musel uchylít k instalaci stabilní 2.5.9.
První a to nejzákladnější (schvalování registrací) pro mě tu ale nefunguje a nemohu přijít na to proč (v3.xx naprosto bez problémů).

1. Když zvolím samostatnou aktivaci prijde na mail odkaz a po kliknutím se aktivuje a vše je OK, v administraci u uživatele je POVOLENO a AKTIVACE zelené kolečko a vše funguje jak má.

2. Když zvolím tu co potřebuji já, tedy "Správcovská část" tak sice email s odkazem dorazí, po kliknutí to napíše že se aktivoval ale v administraci má ten uživatel kolečka obě červená, takže k aktivaci nedošlo a proto ani nebyl administrátorovi zaslán mail o nutnosti potvrzení nové registrace.

Mohl by mi prosím někdo poradit?
Děkuji

25. bře 2013 14:56 #105965
Odpověď od Cony
Moderátor
Nastavení "Správcovská část" znamená že správce (tedy někdo kdo má přístup do administrace) musí uživatele aktivovat ručně. Tedy přihlásit se a červené kolečko u něj odkliknout na zelené. U tohoto nastavení email s odkazem nechodí, měl by přijít jen email s informací o založení účtu a s poznámkou, že účet musí aktivovat administrátor.
Poděkovali: Jan Bartoš

25. bře 2013 15:08 #105966
Odpověď od Jan Bartoš
Uživatel
To já vím přesně tak mi to fungovalo na 3.xx.
EDIT: vyřešeno, omlouvám se ale jsem dnes uplně TUPEJ, maily pro admina mi to shazovalo do SPAMU. takže vše funguje jak má.
Pokud možno zrušit celé toto vlákno, děkuji