Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
neaktualne zobrazenie stranky google
21. bře 2013 22:29 #105859
Potreboval by som poradit, pred spustenim novej stranky, som nahodil oznam, ze na stranke sa pracuje. Po uploadnuti novej stranky preslo takmer 2 mesiace, sledujem si stale aktualne zobrazenie vo vyrovnavacej pamati google a stale mi tam zobrazuje tu prvu info stranku, pritom pise, ze google ju navstivil pred 2-3 dnami kedy to pozeram. Neviete mi poradit kde moze byt problem?
dakujem.
dakujem.
22. bře 2013 17:06 #105883
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To je nový web na nové doméně? A proč jste jej tedy podstrkával vyhledávačům, když stránky nebyly hotové?
Kdy vás dá vyhledávač na index je na jeho rozhodnutí, vy mu můžete jen stránky podstrčit aby je vzal na vědomí. Také obsah vašich stránek musí za něco stát a to opět rozhodne vyhledávač sám.
Co jiné vyhledávače? Ty jsou v pořádku?
Kdy vás dá vyhledávač na index je na jeho rozhodnutí, vy mu můžete jen stránky podstrčit aby je vzal na vědomí. Také obsah vašich stránek musí za něco stát a to opět rozhodne vyhledávač sám.
Co jiné vyhledávače? Ty jsou v pořádku?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
22. bře 2013 17:10 #105885
Odpověď od Cony
Moderátor
Tím zobrazením myslíte náhledový obrázek, nebo zaindexovaný text? Obrázek náhledu podle mne trvá daleko déle než se zaktualizuje.
To dělat nemusel, např. google nejspíš kontroluje seznam nově registrovaných domén, už se mi také stalo, že se v něm stránky objevili ještě než byli hotové a jakkoliv prezentované.
To je nový web na nové doméně? A proč jste jej tedy podstrkával vyhledávačům, když stránky nebyly hotové?
To dělat nemusel, např. google nejspíš kontroluje seznam nově registrovaných domén, už se mi také stalo, že se v něm stránky objevili ještě než byli hotové a jakkoliv prezentované.
22. bře 2013 17:13 #105887
Odpověď od casper
Uživatel
Ano ide o novu webstranku na novej domene. Ide o tento web:
www.kuchyne-luma.sk/
Len nerozumiem preco ked pri zobrazeni nahladu, je napisane, ze ju naposledny navstivil 2-3 dni dozadu a pritom stale zobrazuje obsah tej prvej informacnej stranky
www.kuchyne-luma.sk/
Len nerozumiem preco ked pri zobrazeni nahladu, je napisane, ze ju naposledny navstivil 2-3 dni dozadu a pritom stale zobrazuje obsah tej prvej informacnej stranky
22. bře 2013 17:55 #105891
Odpověď od Cony
Moderátor
Takže zřejmě Vám jde o ten obrázek náhledu - ten se opravdu aktualizuje déle než textový obsah stránek. Myslím že prostě budete muset počkat...