Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Společná komponenta pro více webů

20. bře 2013 14:23 #105804
Dobrý den, můj problém se týká joomleague. Chtěl bych vytvořit dva weby (postupně i více) pro fotbalové kluby, kteří hrajou stejnou soutěž. Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaké řešení, že by obě dvě stránky běželi na jedné joomla a měli tak společnou komponentu, kde by stačilo zadávat výsledky pouze jednou, a nemuselo by se tedy, na každém webu zadávat zvlášt. Každý správce webu (např tym1.cz) by měl přístup ke svému týmu, kde by zadával sestavy a podrobnosti ze zápasu. Každý web by ale měl vlastní domenu typu tym1.cz a tym2.cz. Na webu jsem narazil na multiple-sites, ale zdá se mi vysoká cena a nevím zda by vše dobře fungovala. A nebo zda vytvořit víc joomla instalací a řešit to přes CSV import export, ale pokud bych měl na hostingu např později 10 instalací joomla, tak by to značně zatěžovalo. Děkuji za odpověď.

03. dub 2013 15:44 #106275
Odpověď od Pavel Napalka
Uživatel
Zkus Virtual Domains najdeš na www.janguo.de/lang-de/
Mám několik šablon = domén na jedné joomle 2.5 - bohužel mám i něco dopsáno pro své potřeby do zdrojových kódů bo potřebuji aby se mi několik samostatných webů slučovalo do jednoho webu