Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité Problém při přenesení na hosting

18. bře 2013 20:55 #105660
Problém při přenesení na hosting od MATUTOicek
Návštěvník
Zdravím,
na localu jsem si vytvořil joomla web, který lokálně funguje v pořádku, ovšem po nahrání na server, mi to vypisuje před každou componentou náspis com_něco, jako například u novinek, kde má být "číst dál" tak to píše COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE to samé po zobrazení administrace b2009matuto.delta-studenti.cz/volejbal/administrator/index.php některé componenty mi to ani nezobrazí? Nevíte kde je chyba? Děkuji za každou radu, s joomlou jsem začátečník a nikde jsem tento problém "nevygooglil".

Díky

18. bře 2013 21:01 #105661
Odpověď od Bong
Moderátor
Asi jste to přenesl blbě. Musíte to udělat znovu a správně. Hledejte zde na fóru, nebo na Google heslo: Akeeba Backup.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: MATUTOicek

18. bře 2013 21:06 #105662
Odpověď od MATUTOicek
Návštěvník
Udělal jsem export database a nahrál ji na server, potom jsem pouze přenesl celou služku, myslím že jsem nikde chybu neudělal, zkusím použít zmíněný nástroj, snad to bude fungovat, jedné se o maturitní projekt a potřeboval bych ho mít nasazený na serveru.

Děkuji

18. bře 2013 21:17 - 18. bře 2013 21:21 #105663
Odpověď od Bong
Moderátor
Blbě jste to zkopíroval, to je celé. Prostě soubory zabalte do ZIPu a na serveru rozbalte. Pak vám nebude nic chybět. to co tam máte nejprve smažte.

Tohle za vás právě vyřeší Akeeba Backup, rozšíření pro zálohování, dokonce je tam i funkce na přenesení webu pře FTP, takže opravdu stačí jen kliknout...

EDIT: že jste použil Total Commander?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

18. bře 2013 21:21 #105664
Odpověď od MATUTOicek
Návštěvník
Ano, už to přenáším, snad to bude fungovat, ještě jednou díky

18. bře 2013 21:24 - 18. bře 2013 21:28 #105665
Odpověď od Bart
Moderátor
Jak píše Bong, něco se prostě nepovedlo. Chyba je buď v záloze nebo v přenosu zálohy přes ftp (nebo jak jste to dělal), ovšem pokud jste postupoval standardně.
Když si prohlížím Váš web, tak pozorují, že na něm chybí přinejmenším jazykové soubory, to je jasně vidět a nebudou to jenom jazykové soubory.

Doporučuji Vám:
1) udělat novou KOMPLETNÍ ZÁLOHU! s databází a soubory dohromady pomocí Akeeba Backup , nejlépe do souboru jpa (typ archivu do kterého dělá Akeeba zálohu)
2) danou zálohu nahrát přes FTP na svůj webhosting
3) následně zálohu rozbalit a nainstalovat pomocí Akeeba Kickstart

EDIT: tak byl Bong zase rychlejší :)
Poděkovali: MATUTOicek