Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

chyba Ozio Gallery 3

17. bře 2013 23:18 #105597
chyba Ozio Gallery 3 od Totzi
Uživatel
Dobrý večer,

máte někdo zkušenosti s Ozio Gallery 3? Nainstaloval jsem jí a vše je v pořádku až do chvíle, kdy se pokusím zadat ID alba na G+. Galerie není schopná se připojit ke G+ a vypisuje následující chyby:

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: URL file-access is disabled in the server configuration in /mnt/data/accounts/s/stumpf/data/www/hotofoto_cz/joomla/administrator/components/com_oziogallery3/views/ozio/tmpl/default.php on line 335

Warning: simplexml_load_file( picasaweb.google.com/data/feed/base/user/110359559620842741677 ) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /mnt/data/accounts/s/stumpf/data/www/hotofoto_cz/joomla/administrator/components/com_oziogallery3/views/ozio/tmpl/default.php on line 335

Googlil jsem a vygooglil jsem, že je něco asi špatně nastaveno na serveru, ale nevím co.

Díky za případné rady

17. bře 2013 23:35 - 17. bře 2013 23:35 #105601
Odpověď od Bong
Moderátor
Třeba zde: forums.phpfreaks.com/topic/199218-warnin...simplexml-load-file/
máte hned v první odpovědi řešení. Buď si to nastavte v .htaccess, nebo požádejte hosting.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.