Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Kód v tagu <PRE> Joomla svojvoľne upravuje, prečo?

18. bře 2013 12:05 #105631
Odpověď od Cony
Moderátor
A zkoušel jste to úvodní lomítko, nebo jste jen usoudil že píši o něčem jiném?

18. bře 2013 13:29 - 18. bře 2013 13:30 #105635
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Cony, i já jsem jej zkoušel - funguje, ale není to řešení. Nepotřebuje načíst javascript, potřebuje napsat prostý text o atributech tagu script

Lomítko sice funguje, ale pokud potřebuje napsat třeba v tutoriálu, že (pro někoho) je správná deklarace:
script src="prettify/prettify.js" type="text/javascript"

tak to napsat (při zapnutém SEF URL) nemůže, protože to regex nahradí na script
src="/path_to_joomla/prettify/prettify.js"

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

18. bře 2013 14:31 #105636
Odpověď od Cony
Moderátor
To jsem pochopil, já jen že v jakémkoliv JS v jakémkoliv systému si dokážu představit že úvodní lomítko bude mít smysl, ale je pravda že v některých případech asi ne :)

18. bře 2013 14:37 - 18. bře 2013 14:40 #105637
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Pokud tedy někdo již má účet na joomlacode.org, prosím o kontrolu, zda není mezi známymí "issue", a o případné přidání.
(nebo "to" má fungovat jinak? to=(proces nahrazeni|postup hlášení))

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

18. bře 2013 14:42 #105638
Odpověď od Bong
Moderátor
Jen poznámka, je to nějaká chyba. Asi před rokem se mi stalo něco podobného s <pre> tagem. ale pospíchal jsem tak jsem tam nalepil obrázek a pustil z hlavy.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.