Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jiné řazení článků - z uživatelského přístupu.
15. bře 2013 19:38 #105490
Chci se zeptat jestli je možno nějak změnit řazení článků pro uživatele který ho vkládá z webové stránky (ne z admina). Nejlepší by bylo kdyby se mu při vytváření nebo editaci článku zobrazovalo třeba číslo řazení.
Jde mě o to že když mě kamarád přihlášený z weba napíše článek potřeboval by mít možnost měnit pořadí článků. Bohužel standardně ani když ho dám jako Super user tuhle možnost tam nemá.
Jde mě o to že když mě kamarád přihlášený z weba napíše článek potřeboval by mít možnost měnit pořadí článků. Bohužel standardně ani když ho dám jako Super user tuhle možnost tam nemá.
15. bře 2013 20:12 #105491
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...u-z-frontendu#104188
Proč nemůže přidat článek z backendu?
V návaznosti na CCK: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/27-o...it-zkusenosti#103633
Možná by napověděl Cony, zda lze články řadit i dle nově přidaných polí (FieldsAttach), a zda jsou přístupné ve frontendu...
Proč nemůže přidat článek z backendu?
V návaznosti na CCK: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/27-o...it-zkusenosti#103633
Možná by napověděl Cony, zda lze články řadit i dle nově přidaných polí (FieldsAttach), a zda jsou přístupné ve frontendu...
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
15. bře 2013 20:18 #105492
Odpověď od Michal Zbořil
Začátečník
Ty dva odkazy nastuduju, díky. A do backendu ho pouštět nechci pokud to nebude opravdu moc nezbytné! Zdá se mě to jako zbytečná komplikovanost - navíc jakmile mu začnu vysvětlovat že musí tam a tam a to a to a hlavně bacha ať neklikne na to - no prostě děs. To už by bylo lepší mít tu možnost přehazovat řazení článků hned když ten článek píše přes frontend.
Nastuduju ty odkazy cos mě sem hodil a napišu jestli to pomohlo. Děkuju za nasměrování.
Nastuduju ty odkazy cos mě sem hodil a napišu jestli to pomohlo. Děkuju za nasměrování.
15. bře 2013 21:40 #105496
Odpověď od Cony
Moderátor
Podle FieldsAttach polí se standartně řadit nedá - FieldsAtatch není tak komplexní systém jako K2 nebo ZOO, jsou to jen opravdu přidané pole ke standardním článkům.
Jinak do administrace ho klidně pusťte, jen mu nastavte práva třeba jen k editaci článků. Žádný další odkazy, ani položky menu pak neuvidí, a nic Vám nezkazí...
Jinak do administrace ho klidně pusťte, jen mu nastavte práva třeba jen k editaci článků. Žádný další odkazy, ani položky menu pak neuvidí, a nic Vám nezkazí...