Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vyrkicnik pri stave modulu. Nezobrazuje modul.
15. bře 2013 08:22 #105419
Prosim o rychlu pomoc. Pri stave modulu sa mi zobrazil vykricnik a modul mi nezobrazuje na stranke. Neviete, cim to je? Ide o modul "Najnovsie clanky". Dakujem.
15. bře 2013 11:08 - 15. bře 2013 11:15 #105434
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Tak toto nie je môj prípad. Ja mám všetky články aktívne. Zobrazuje mi model najčítanejšie články, takze s článkami by to problém nemal byť. Vypínal som moduly a pluginy, ktore som si myslel, ze nepotrebujem. Teraz ked som ich pozapinal naspat, tak pri kazdom sa objavi ten zlty vykricnik.
Teraz som si vsimol, ze mi v administracii "Spravca rozsireni" zmizolo menu "Inštalovať - Aktualizovať - Spravovať - Nájsť - Databáza - Upozornenia - Inštalovať jazyky"
Teraz som si vsimol, ze mi v administracii "Spravca rozsireni" zmizolo menu "Inštalovať - Aktualizovať - Spravovať - Nájsť - Databáza - Upozornenia - Inštalovať jazyky"
15. bře 2013 11:51 #105438
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
A jste přihlášen jako superadmin? Samo od sebe se nic neděje. Kde hostujete? Odkaz na web by nebyl?
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
15. bře 2013 11:55 #105440
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak to jste si vypnul modul Admin submenu.
Ten vykřičníček - když nad něj najedete myší a podržíte tam kurzor, tak Vám ukáže co znamená.
Ten vykřičníček - když nad něj najedete myší a podržíte tam kurzor, tak Vám ukáže co znamená.
15. bře 2013 11:58 - 15. bře 2013 12:04 #105441
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Ano. Ten som si vypol. Admin submenu. Ale ked som sa ho snazil zapnut, tak tam tiez bol vykricnik. Da sa to vratit naspat? Dakuejm.
www.slovak.ch
Tak super. Teraz sa neviem ani cez svoj login prihlasit do administracie. Hostujem pri Yegon.sk
Ak si dobre spominam, tak ukazalo tam text o Vypnuti modulu
Tak super. Teraz sa neviem ani cez svoj login prihlasit do administracie. Hostujem pri Yegon.sk
Ak si dobre spominam, tak ukazalo tam text o Vypnuti modulu