Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Chyba odesílání emailů
14. bře 2013 19:54 #105396
Zdravím,
mám následující problém. Nainstaloval jsem modul pro rezervaci volných termínů, který by měl odeslat email na zadanou adresu, to se však neděje. Zkusil jsem nainstalovat i jednoduchý modul pro pouhé odesílání emailu s dotazem, email se neodešle ani odsud. Pročetl jsem různá fóra kde radili nastavit v globálním nastavení jako výchozí SMTP, to ale nepomohlo, zkoušel jsem PHP, SMTP i SENDMAIL a nic. Můj admin serveru tvrdí, že u něj je vše OK. Nevíte někdo kde by ještě mohla být chyba?
Díky
mám následující problém. Nainstaloval jsem modul pro rezervaci volných termínů, který by měl odeslat email na zadanou adresu, to se však neděje. Zkusil jsem nainstalovat i jednoduchý modul pro pouhé odesílání emailu s dotazem, email se neodešle ani odsud. Pročetl jsem různá fóra kde radili nastavit v globálním nastavení jako výchozí SMTP, to ale nepomohlo, zkoušel jsem PHP, SMTP i SENDMAIL a nic. Můj admin serveru tvrdí, že u něj je vše OK. Nevíte někdo kde by ještě mohla být chyba?
Díky
14. bře 2013 20:04 #105399
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Odesilani emailu pri napr. registraci vam funguje? Email napr. z kontaktniho formulare co mate nekde na webu vam funguje? Co jste nainstaloval za modul? Hosting je jaky?
14. bře 2013 20:09 #105401
Odpověď od Totzi
Uživatel
Použil jsem PBBooking system. Ale email se neodešle z žádného modulu, který jsem zkoušel.Zkusil jsem i Simple Email Form, což je asi jeden z nejjednoduších modulů,který by měl email odeslat a nic. Hosting je na savaně
14. bře 2013 20:21 #105402
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Na to nejdulezitejsi jste mi neodpovedel. V GN jak to mate nastaveno vam emaily fungujou?
14. bře 2013 21:32 #105405
Odpověď od Cony
Moderátor
Je potřeba také rozlišit, jestli se mail neodešle, nebo nedojde. Zobrazí se Vám při odesílání nějaká chyba? Zkoušel jste posílat na nějaký jiný mail (nejlépe nějaký free mail - seznam nebo gmail).
14. bře 2013 21:34 #105406
Odpověď od Totzi
Uživatel
Už je to OK. Chyba je někde u poskytovatele, protože na jiném hostingu to běží jak má. I tak děkuji za ochotu ...