Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Potvrzení registrace nového uživatele
14. bře 2013 19:24 #105392
Zdravím,mám pár otázek,problémů.
Jde ve 2.5.9.J po potvrzení registračního emailu upravit popis tohoto emailu,a upravit i přesměrování na třeba na výchozí stránku.webu,anebo by mi jen stačilo vypnout modul pro přihlášení na stránce po aktivaci.
Snad to je srozumitelné.
Děkuji
Jde ve 2.5.9.J po potvrzení registračního emailu upravit popis tohoto emailu,a upravit i přesměrování na třeba na výchozí stránku.webu,anebo by mi jen stačilo vypnout modul pro přihlášení na stránce po aktivaci.
Snad to je srozumitelné.
Děkuji
14. bře 2013 21:39 #105408
Odpověď od Cony
Moderátor
Pročtěte si článek
Přepisování standardních jazykových řetězců
.
V nastavení modulu si můžete zapnout tak aby se zobrazoval jen na stránkách na kterých chcete.
V nastavení modulu si můžete zapnout tak aby se zobrazoval jen na stránkách na kterých chcete.
14. bře 2013 21:45 #105410
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Jako v každé verzi je to záležitost překladu. Použijte Správce jazyků: Přepsání jazyku.Jde ve 2.5.9.J po potvrzení registračního emailu upravit popis tohoto emailu...
V nastavení přihlašovacího modulu najdete mimo jiné i Přesměrování po přihlášení a Přesměrování po odhlášení..a upravit i přesměrování na třeba na výchozí stránku.webu...
Když ho vypnete po aktivaci, jak se pak uživatele přihlásí? A když ho vypnete po přihlášení, jak se uživatel odhlásí?...anebo by mi jen stačilo vypnout modul pro přihlášení na stránce po aktivaci.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.