Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Velikost písma titulku článku

14. bře 2013 20:04 #105398
Odpověď od Karri
Návštěvník
Velikost řeší deklarace v souboru templates/jtclassic2/css/template.css, řádek 57

h2.contentheading, .contentheading {
font-size: 165%;
font-weight: normal;
}

Typ písma pak deklarace v tomtéž souboru na řádku 39

.contentheading, .componentheading, h1, h2, h3, h4, h5 {
font-family: Georgia,"Times New Roman",Times,serif;
font-variant: small-caps;
letter-spacing: 1px;
text-align: center;
}

A teď dvě poznámky:

Neuvěřitelně mne se... píííp mě weby se zakázaným pravým tlačítkem - kdo to umí, snadno to obejde a já kvůli tomu musel startovat Firefoxe, kde mám Firebuga

Doufám, že kvúli každému dotazu nebudete burcovat správce stránek - přišli mi na mail dvě upozornění a úplně pro nic za nic... !!!

14. bře 2013 20:06 #105400
Odpověď od Josef
Uživatel
Moc děkuji, zkusím..... :) J.

14. bře 2013 21:35 - 14. bře 2013 21:35 #105407
Odpověď od Cony
Moderátor
Pro méně násilný způsob "ochrany" obsahu můžete zkusit tento plugin - při kopírování nějakého textu ze stránek přidá na konec textu definovatelný copyright.

14. bře 2013 21:54 #105411
Odpověď od Bong
Moderátor
Taky mě vzbudily vaše emaily :). Upozorňuje se na nevhodný obsah, ne na to, že pospícháte.

Jen zopakuji: blokování tlačítek si strčte za nějaký pěkný klobouk, tím nenaštvete jen ty co vám chtějí pomoci, ale i běžné uživatele. Možná byste se divil kolik lidí si myší označuje čtený text v článcích, aby se na obrazovce lépe orientovali. A jak bylo 1000x řečeno: co nechcete aby lidi kopírovali, nedávejte na web. Žádná ochrana vám nepomůže.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

15. bře 2013 08:25 #105420
Odpověď od HonzaKr
Moderátor

Bong napsal: Taky mě vzbudily vaše emaily :). Upozorňuje se na nevhodný obsah, ne na to, že pospícháte.

Ještě, že mám tvrdý spánek ............. :P

:: bývalý člen Joomlaportalu ::