Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Velikost písma titulku článku
14. bře 2013 20:04 #105398
Odpověď od Karri
Návštěvník
Velikost řeší deklarace v souboru templates/jtclassic2/css/template.css, řádek 57
h2.contentheading, .contentheading {
font-size: 165%;
font-weight: normal;
}
Typ písma pak deklarace v tomtéž souboru na řádku 39
.contentheading, .componentheading, h1, h2, h3, h4, h5 {
font-family: Georgia,"Times New Roman",Times,serif;
font-variant: small-caps;
letter-spacing: 1px;
text-align: center;
}
A teď dvě poznámky:
Neuvěřitelně mne se... píííp mě weby se zakázaným pravým tlačítkem - kdo to umí, snadno to obejde a já kvůli tomu musel startovat Firefoxe, kde mám Firebuga
Doufám, že kvúli každému dotazu nebudete burcovat správce stránek - přišli mi na mail dvě upozornění a úplně pro nic za nic... !!!
h2.contentheading, .contentheading {
font-size: 165%;
font-weight: normal;
}
Typ písma pak deklarace v tomtéž souboru na řádku 39
.contentheading, .componentheading, h1, h2, h3, h4, h5 {
font-family: Georgia,"Times New Roman",Times,serif;
font-variant: small-caps;
letter-spacing: 1px;
text-align: center;
}
A teď dvě poznámky:
Neuvěřitelně mne se... píííp mě weby se zakázaným pravým tlačítkem - kdo to umí, snadno to obejde a já kvůli tomu musel startovat Firefoxe, kde mám Firebuga
Doufám, že kvúli každému dotazu nebudete burcovat správce stránek - přišli mi na mail dvě upozornění a úplně pro nic za nic... !!!
14. bře 2013 21:35 - 14. bře 2013 21:35 #105407
Odpověď od Cony
Moderátor
Pro méně násilný způsob "ochrany" obsahu můžete zkusit
tento plugin
- při kopírování nějakého textu ze stránek přidá na konec textu definovatelný copyright.
14. bře 2013 21:54 #105411
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Taky mě vzbudily vaše emaily . Upozorňuje se na nevhodný obsah, ne na to, že pospícháte.
Jen zopakuji: blokování tlačítek si strčte za nějaký pěkný klobouk, tím nenaštvete jen ty co vám chtějí pomoci, ale i běžné uživatele. Možná byste se divil kolik lidí si myší označuje čtený text v článcích, aby se na obrazovce lépe orientovali. A jak bylo 1000x řečeno: co nechcete aby lidi kopírovali, nedávejte na web. Žádná ochrana vám nepomůže.
Jen zopakuji: blokování tlačítek si strčte za nějaký pěkný klobouk, tím nenaštvete jen ty co vám chtějí pomoci, ale i běžné uživatele. Možná byste se divil kolik lidí si myší označuje čtený text v článcích, aby se na obrazovce lépe orientovali. A jak bylo 1000x řečeno: co nechcete aby lidi kopírovali, nedávejte na web. Žádná ochrana vám nepomůže.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
15. bře 2013 08:25 #105420
Ještě, že mám tvrdý spánek .............
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Bong napsal: Taky mě vzbudily vaše emaily . Upozorňuje se na nevhodný obsah, ne na to, že pospícháte.
Ještě, že mám tvrdý spánek .............
:: bývalý člen Joomlaportalu ::