Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
css sprite
07. bře 2013 19:54 #105019
Zkouším vilepšit rychlost stránky na maximum, mám aktivovanou kompresi atd. a v google insights mi to ukazuje 83. Zkouším dávat nějaké malé obrázky které poradil google do css sprite, ale nevím jak nahradit původní obrýázky těmi které jsem vytvořil
07. bře 2013 20:15 - 07. bře 2013 20:18 #105021
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Snad víte o jaké obrázky se jedná, odkud jste je sebral. Nahrajte je tedy zpět přes FTP, Správce médií, atd...
PS nevěřte všemu co vám nástroje na odladění poradí.Otestovat je musí i různí reální lidé.
PS2: chcete-li konkrétně poradit (vzhled, rychlost stránek, zpracování obrázků,...) dejte také odkaz na stránky
PS nevěřte všemu co vám nástroje na odladění poradí.Otestovat je musí i různí reální lidé.
PS2: chcete-li konkrétně poradit (vzhled, rychlost stránek, zpracování obrázků,...) dejte také odkaz na stránky
Poděkovali: Vít Petřík
07. bře 2013 20:27 #105022
Odpověď od Vít Petřík
Začátečník
www.vt-1zsjirkov.8u.cz/
Zatim všechny ty rady od google mi fungovali
Zatim všechny ty rady od google mi fungovali
07. bře 2013 22:28 #105024
Odpověď od Bong
Moderátor
Nevím co chcete optimalizovat, když na stránkách nemáte žádný obsah, to dělejte až na závěr. Stejně tak i použití SEF URL. Jako technik jistě víte, že vše má svůj čas a místo.
Nainstalujte si Firebug a podívejte se na svoje stránky, máte tam hromady chybějících souborů (css, javaskripty,...), něco je špatně a Google to nezachrání.
Blikající obrázky v článku, pozadí prosvítající do textu, atd... To jsou sice školácké chyby, ale lehce je napravíte. Pár rad najdete na www.jakpsatweb.cz
Nainstalujte si Firebug a podívejte se na svoje stránky, máte tam hromady chybějících souborů (css, javaskripty,...), něco je špatně a Google to nezachrání.
Blikající obrázky v článku, pozadí prosvítající do textu, atd... To jsou sice školácké chyby, ale lehce je napravíte. Pár rad najdete na www.jakpsatweb.cz
08. bře 2013 07:05 #105028
Odpověď od Vít Petřík
Začátečník
To pozadí prosvítající do textu jsem udělal schválně.
Na ty ostatní věci se kouknu až příjdu ze školy
Na ty ostatní věci se kouknu až příjdu ze školy
08. bře 2013 08:43 #105029
Odpověď od Bong
Moderátor
Já vím, že jste to udělal schválně, ale je to chyba. Pozadí textu má být jednobarevné, nejlépe bílé a vždy kontrastní k barvě textu.
Zkuste se na to podívat z jiného úhlu. Může to vypadat efektně, ale nakonec jste neudělal nic jiného, než je je ze stránek jedna velká CAPTCHA.
Zkuste se na to podívat z jiného úhlu. Může to vypadat efektně, ale nakonec jste neudělal nic jiného, než je je ze stránek jedna velká CAPTCHA.