Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Pridanie článku pre registrovaných.
19. úno 2013 11:44 #104217
Pozrel som si fórum a našiel som aj články o module "pridať článok", ale žiadny s postupov pre mňa nefungoval. Ja to robím nasledovne:
1. Do User Menu pridam položku "Napísať článok", typ menu "napísať článok"
2. Úroveň prístpu "registrovaný"
3. V "úrovni prístupu" zadám pre registrovaných "registrered, manager, publisher, editor, autor"
Keď kliknem na dané menu, tak sa mi zjaví bieočistá stránka.Bez chyby. Šablónu som dal defaultnu a to isté.
1. Do User Menu pridam položku "Napísať článok", typ menu "napísať článok"
2. Úroveň prístpu "registrovaný"
3. V "úrovni prístupu" zadám pre registrovaných "registrered, manager, publisher, editor, autor"
Keď kliknem na dané menu, tak sa mi zjaví bieočistá stránka.Bez chyby. Šablónu som dal defaultnu a to isté.
19. úno 2013 11:56 #104222
Odpověď od Cony
Moderátor
Zapněte si v globálním nastavení zobrazování chyb, něco by se mělo vypsat.
Mimochodem registered standardně nemají práva na psaní článků. Tímto jim sice povolíte položku menu, ale ne právo na napsání článku.
Mimochodem registered standardně nemají práva na psaní článků. Tímto jim sice povolíte položku menu, ale ne právo na napsání článku.
19. úno 2013 12:04 #104224
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Aj to som už skúšal. Žiadne chyby iba biela webka.
www.slovak.funfatal.sk/napisat-clanok.html
Ako teda povolím registrovaným napísať článok?
Ako teda povolím registrovaným napísať článok?
19. úno 2013 12:46 - 19. úno 2013 12:47 #104229
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Chyba, pravděpodobně, bude na straně šablony.
Ověřeno, funguje: www.slovak.funfatal.sk/napisat-clanok.html?template=beez5
Ověřeno, funguje: www.slovak.funfatal.sk/napisat-clanok.html?template=beez5
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
19. úno 2013 12:56 #104232
Odpověď od Cony
Moderátor
Ad povolení napsání článku registrovaným - musel by jste nastavit oprávnění - ve správci článků klikněte na Možnosti.
Ale opravdu chcete aby každý, kdo se zaregistruje měl hned možnost psát článek? Obvykle se to řeší právě ručním přidělením práva Autor nebo vyšší.
Ale opravdu chcete aby každý, kdo se zaregistruje měl hned možnost psát článek? Obvykle se to řeší právě ručním přidělením práva Autor nebo vyšší.
19. úno 2013 13:41 #104234
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Články som chcel schvaľovať. Ale teraz vidím, že sa dá manuálne ešte každému registrovanému prideliť ďalšie práva. Asi to teda budem riešiť takto.