Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
URL Link přes obrázek
13. úno 2013 23:38 #103987
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
z toho fóra sám vidíte, kolik lidí s tím zápasí a aby toho nebylo málo... stejným postupem to jednomu funguje jednomu ne. Já právě zkusil všechno krom ruční editace:
/public_html/language/en-GB/en-GB.ini
JGLOBAL_ARTICLES="Articles"
a zatím se mi nepodařilo to schovat
/public_html/language/en-GB/en-GB.ini
JGLOBAL_ARTICLES="Articles"
a zatím se mi nepodařilo to schovat
13. úno 2013 23:55 #103988
Odpověď od Cony
Moderátor
Ale vždyť je to jednoduché. Odkaz se vždy skládá z určení článku a z určení položky menu, která bude aktivní (to je ono Itemid). Vy jste zatím všechny odkazy měl bez Itemid, proto nebyla žádná položka menu aktivní, a nevstoupilo tedy v platnost její nastavení. Doplňte do odkazu Itemid a máte vyřešeno.
Podle screenshotu používáte pro vložení odkazu JCE, zkuste tlačítko Article pod editorem, to by mělo Itemid přiřadit správně.
Podle screenshotu používáte pro vložení odkazu JCE, zkuste tlačítko Article pod editorem, to by mělo Itemid přiřadit správně.
14. úno 2013 00:08 - 14. úno 2013 00:19 #103989
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Na demu funguje:
forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2537093#p2965220
BTW: "ruční" editaci používat nemusíte (lze upravit "šetrněji" - www.joomlaportal.cz/index.php/clanky-a-n...i-standardnich-textu ) ale to je opravdu až krajní metoda "zavírání očí, když se bojím"
keywords pro hledání: jak skrýt text články, skrýt nadpis články
forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2537093#p2965220
BTW: "ruční" editaci používat nemusíte (lze upravit "šetrněji" - www.joomlaportal.cz/index.php/clanky-a-n...i-standardnich-textu ) ale to je opravdu až krajní metoda "zavírání očí, když se bojím"
keywords pro hledání: jak skrýt text články, skrýt nadpis články
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.