Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Skrytí Datum zveřejnění

09. úno 2013 13:19 #103784
Skrytí Datum zveřejnění od jarsmid
Začátečník
Přeji hezký den.
J 2.5.8
Lokál (wamp)

Potřebuji u některých článků v blogu skrýt datum zveřejnění.
globálně mám nastaveno skrýt
v menu položce (články>>blog kategorie) mám nastaveno zobrazit
No a pokud u jednotlivých článků z této kategorie nastavím skrýt, pak se u těchto článků stále zobrazuje datum zveřejnění.

Asi dělám něco špatně !?

Díky za radu. (prosím, jen k věci)

09. úno 2013 16:03 #103793
Odpověď od Bong
Moderátor

jarsmid napsal: Potřebuji u některých článků v blogu skrýt datum zveřejnění.

V přehledu blogu těžko skryjete datum jen u některých článků, taková volba v Joomle není. ono by to vypadalo docela hloupě, ne?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

10. úno 2013 11:39 #103819
Odpověď od jarsmid
Začátečník
Děkuji
Máte pravdu, nicméně jedná se o zobrazení aktualit za několik let a u starých mám z důvodu dřívějšího předělání webu do Joomly datumy chybně. Proto jsem si chtěl usnadnit práci a u těch starých aktualit datum zveřejnění neuvádět (stejně se na ně již nikdo nedává, ale pro pořádek..)

10. úno 2013 12:35 - 10. úno 2013 12:35 #103822
Odpověď od Bong
Moderátor
:) Tak pro tento případ mě žádné řešení nenapadá. Snad jen zařadit ty nejstarší do nějakého archivu (kategorie) a zobrazovat zvlášť.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: jarsmid

10. úno 2013 20:14 #103850
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
A není teda jednodušší opravit chybné datumy?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

11. úno 2013 15:05 #103878
Odpověď od jarsmid
Začátečník
Nic jiného mi nakonec nezbylo. Ale u mnohých příspěvků jsem musel pátrat o pár let zpět...., nic, co by mě těšilo. A tak jsem si na začátku řekl: "líná h... holé neštěstí".