Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Open-Source řešení e-shopu? Jaké?

06. úno 2013 21:24 #103621
Open-Source řešení e-shopu? Jaké? od Martin70
Zkušený uživatel
Potřebuji zprovoznit pro jednoho klienta menší e-shop. Jedná se o prodej menších obráběcích strojů + příslušenství, položek na skladě cca 200, předpokládaný objem objednávek v řádu jednotek za den. Určitě bych chtěl XML export do Heuréka a Zboží.cz, jinak asi žádné extra požadavky nejsou.

Myslíte, že mám zkusit nějaké open-source řešení, nebo raději zakoupit za 500,- Kč/měsíčně hotové řešení typu byznysweb, webareal, shoptet,..?

Sepsal jsem si open-source řešení (OpenCart, OScommerce, Prestashop..) a asi bych zkusil buď Joomla+Virtuemart, nebo Magento, které je uváděno jako jedno z nejlepších e-shop řešení. Dělám s Joomlou (vč. K2) přibližně 2 roky, takže Virtuemart by byl snad bez problému, i když jsem ho ještě nezkoušel. Nevím, jak rychle bych se zorientoval v Magentu.

Máte s tím někdo zkušenosti? Jak to vidíte? Díky.

07. úno 2013 07:53 #103630
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
S Magentem bych si dal pozor, kde to budete hostovat - nejde to jen tak nahrat kamkoliv.

Ja mam osobne rad VM (jsem joomlar), ale i Opencart je pro bezny eshop fajn reseni, OScommerce ci prestu bych nechtel (vec nazoru, jini ji zase doporuci).

Do pronajmu bych nesel - eshop neni muj, eshop si nemohu rozsirit o nic, co nezaplatim, ...

Joomla! pro každého