Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Odstranit slozku

31. led 2013 15:03 - 31. led 2013 15:05 #103210
Odstranit slozku od xunil
Zkušený uživatel
Umite nekdo vypreparovat funkci pro odstraneni slozky?
Joomla v zaveru instalace upozornuje na:
"NEZAPOMEŇTE PROSÍM ÚPLNĚ ODSTRANIT INSTALAČNÍ SLOŽKU. Nebudete moci dále pokračovat, než bude složka odstraněna. Toto je bezpečnostní funkce Joomly!."
a nize je tlacitko odstranit. Chtel by tuto funkci pouzit obecne pro jine slozky ale nedari se mi ji najit.

Nevite nekdo?

Diky

31. led 2013 15:20 #103211
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Nevím, jak je to v instalaci, ale v Joomle se pro odstranění adresáře používá metoda delete z třídy JFolder. Více informací najdete v dokumentaci .

04. úno 2013 20:29 #103476
Odpověď od xunil
Zkušený uživatel
Aha to mi mohlo dojit.
No chtel jsem to pouzit pro smazani slozek obecne na FTP. Pres FTP smazat joomlu je na dost dlouho :(

Nemate nekdo (php) reseni pro smazani cele slozky?

04. úno 2013 20:37 #103478
Odpověď od Bong
Moderátor
Můžete zkusit WebFTP, který vám poskytuje hosting. Bývá to rychlejší, tedy když se jedná o smazání celé Joomly.

Pokud potřebujete FTP do Joomly, zkuste MijoFTP ( čeština zde ), Velice příjemná a rychlá záležitost.

Nebo vyzkoušejte eXtplorer, ten pracuje jak v Joomle, tak i samostatně.

Když se vrátím k tomu smazání celého rootu. Zkuste prostě složku (zpravidla www) přejmenovat a vytvořit si novou, prázdnou. Pak vám tolik nebude vadit, že smazání trvá déle a hlavně můžete téměř okamžitě pracovat.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

04. úno 2013 21:00 #103484
Odpověď od xunil
Zkušený uživatel
Dekuji
WebFTP funguje a finta prejmenovani je tak jednoducha a genialni zaroven.
Proc jsem na to sam neprisel.
Diky.

04. úno 2013 21:10 #103486
Odpověď od Bart
Moderátor

Bong napsal: Pokud potřebujete FTP do Joomly, zkuste MijoFTP ( čeština zde ), Velice příjemná a rychlá záležitost.

eXtplorer není taky špatná záležitost, používám ho už hromadu let. Pokud ho porovnávám s MijoFTP, které jsem taky zkusil, má bohatější možnosti.