Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Odstranit slozku
31. led 2013 15:03 - 31. led 2013 15:05 #103210
Umite nekdo vypreparovat funkci pro odstraneni slozky?
Joomla v zaveru instalace upozornuje na:
"NEZAPOMEŇTE PROSÍM ÚPLNĚ ODSTRANIT INSTALAČNÍ SLOŽKU. Nebudete moci dále pokračovat, než bude složka odstraněna. Toto je bezpečnostní funkce Joomly!."
a nize je tlacitko odstranit. Chtel by tuto funkci pouzit obecne pro jine slozky ale nedari se mi ji najit.
Nevite nekdo?
Diky
Joomla v zaveru instalace upozornuje na:
"NEZAPOMEŇTE PROSÍM ÚPLNĚ ODSTRANIT INSTALAČNÍ SLOŽKU. Nebudete moci dále pokračovat, než bude složka odstraněna. Toto je bezpečnostní funkce Joomly!."
a nize je tlacitko odstranit. Chtel by tuto funkci pouzit obecne pro jine slozky ale nedari se mi ji najit.
Nevite nekdo?
Diky
31. led 2013 15:20 #103211
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Nevím, jak je to v instalaci, ale v Joomle se pro odstranění adresáře používá metoda delete z třídy JFolder. Více informací najdete v
dokumentaci
.
04. úno 2013 20:29 #103476
Odpověď od xunil
Zkušený uživatel
Aha to mi mohlo dojit.
No chtel jsem to pouzit pro smazani slozek obecne na FTP. Pres FTP smazat joomlu je na dost dlouho
Nemate nekdo (php) reseni pro smazani cele slozky?
No chtel jsem to pouzit pro smazani slozek obecne na FTP. Pres FTP smazat joomlu je na dost dlouho
Nemate nekdo (php) reseni pro smazani cele slozky?
04. úno 2013 20:37 #103478
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Můžete zkusit WebFTP, který vám poskytuje hosting. Bývá to rychlejší, tedy když se jedná o smazání celé Joomly.
Pokud potřebujete FTP do Joomly, zkuste MijoFTP ( čeština zde ), Velice příjemná a rychlá záležitost.
Nebo vyzkoušejte eXtplorer, ten pracuje jak v Joomle, tak i samostatně.
Když se vrátím k tomu smazání celého rootu. Zkuste prostě složku (zpravidla www) přejmenovat a vytvořit si novou, prázdnou. Pak vám tolik nebude vadit, že smazání trvá déle a hlavně můžete téměř okamžitě pracovat.
Pokud potřebujete FTP do Joomly, zkuste MijoFTP ( čeština zde ), Velice příjemná a rychlá záležitost.
Nebo vyzkoušejte eXtplorer, ten pracuje jak v Joomle, tak i samostatně.
Když se vrátím k tomu smazání celého rootu. Zkuste prostě složku (zpravidla www) přejmenovat a vytvořit si novou, prázdnou. Pak vám tolik nebude vadit, že smazání trvá déle a hlavně můžete téměř okamžitě pracovat.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
04. úno 2013 21:00 #103484
Odpověď od xunil
Zkušený uživatel
Dekuji
WebFTP funguje a finta prejmenovani je tak jednoducha a genialni zaroven.
Proc jsem na to sam neprisel.
Diky.
WebFTP funguje a finta prejmenovani je tak jednoducha a genialni zaroven.
Proc jsem na to sam neprisel.
Diky.
04. úno 2013 21:10 #103486
eXtplorer není taky špatná záležitost, používám ho už hromadu let. Pokud ho porovnávám s MijoFTP, které jsem taky zkusil, má bohatější možnosti.
Odpověď od Bart
Moderátor
Bong napsal: Pokud potřebujete FTP do Joomly, zkuste MijoFTP ( čeština zde ), Velice příjemná a rychlá záležitost.
eXtplorer není taky špatná záležitost, používám ho už hromadu let. Pokud ho porovnávám s MijoFTP, které jsem taky zkusil, má bohatější možnosti.