Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kontaktný formulár zobrazuje kod z PHP
29. led 2013 23:53 - 29. led 2013 23:57 #103154
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Měl byste to udělat naopak. Tedy opravit chyby v PHP souboru a ne v překladu. Případně vše nechat jak bylo původně a chybějící řetězce překladu si přidat v Správce jazyků: Přepsání jazyku.
Jinak vám reálně hrozí, že o vaše úpravy přijdete při aktualizaci!
Jinak vám reálně hrozí, že o vaše úpravy přijdete při aktualizaci!
29. led 2013 23:56 #103155
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Takze ujasnujem. Chyby som opravoval v sablone a to podla prekladu. Neviem preco ste to pochopili naopak.
29. led 2013 23:59 #103156
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak to se omlouvám. Budu číst pozorněji.
01. úno 2013 09:32 #103259
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Takze vizualne je uz všetko v poriadku, ale forms nefunguje. Stale mi hlasi, ze 3 polia su povinne, aj ked ich zadam a nic nepride. Ani mne ani odosielatelovi. Neviete v com to moze byt? V tych opravach, co som robil to asi nebude, pretoze som skusil ten subor, ktory som opravoval vymenit, a vykazuje tu istu chybu.
01. úno 2013 18:00 #103304
Odpověď od Cony
Moderátor
Chyba může být v nastavení emailů, zapněte si hlášení chyb, zkontrolujte nastavení odesílání mailu. Navíc mám takový pocit, že Vaše šablona nevykresluje zprávy a varování Joomly, zkuste mail odeslat na výchozí šabloně.
01. úno 2013 18:09 #103305
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Takze na default sablone mi spravu pekne odoslalo. Pijem bol aj u mna aj u odosielatela. Da sa nejako vynechat nastavenia formulara sablony?