Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Základní šablona Beez20 nefunguje
24. led 2013 22:26 - 24. led 2013 22:27 #102846
Zdravím,
nainstaloval jsem základní verzi Joomly 2.5, ale zjistil jsem, že nefunguje základní šablona Beez20.
Po najetí stránky je CSS rozhozené a až po znovunačtení (F5) je v pořádku.
Web:
vysavace.male-spotrebice.cz/
Screen:
Neví někdo kde je chyba?
Děkuji za odpověď a radu
nainstaloval jsem základní verzi Joomly 2.5, ale zjistil jsem, že nefunguje základní šablona Beez20.
Po najetí stránky je CSS rozhozené a až po znovunačtení (F5) je v pořádku.
Web:
vysavace.male-spotrebice.cz/
Screen:
Neví někdo kde je chyba?
Děkuji za odpověď a radu
24. led 2013 22:34 #102847
Odpověď od Cony
Moderátor
Zřejmě máte nějaké staré CSS ve vyrovnávací paměti prohlížeče, když se to pomocí F5 spraví. To Vám takhle dělá vždy? Mne to najelo hned správně.
24. led 2013 22:56 #102852
Odpověď od Vojtěch Kocián
Pokročilý uživatel
Vymazal jsem historii, cookies a dalši a stále stejné.
Mozilla Firefox - nejnovější.
Mozilla Firefox - nejnovější.
24. led 2013 23:23 - 24. led 2013 23:25 #102856
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Pusťte si (nainstalujte) FireBug (záložka Síť), nebo jiný nástroj pro vývojáře a kontrolu stahovaných souborů stránky (požadavků).
Budete umět sám vyhodnotit, které soubory se "nestáhly", ve Vašem případě (ve zdrojovém kódu chybně uvedeno):
v mozille pak i další ...
S problémem vykreslování souviset může, ale nemusí.
Budete umět sám vyhodnotit, které soubory se "nestáhly", ve Vašem případě (ve zdrojovém kódu chybně uvedeno):
Code:
<link rel="stylesheet" href="//templates/beez_20/css/general.css" type="text/css" />
S problémem vykreslování souviset může, ale nemusí.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.