Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Menu

24. led 2013 22:19 #102841
Menu od Ondra
Začátečník
Dobrý večer,
mám dotaz ohledně vertikálního menu v Joomla 2.5. Pokud mám v horizontálním menu u některých položek i podpoložky, chtěl bych aby se mi po kliknutí na tuto položku objevila stránka s vertikálním menu, ve kterém budou jen tyto podpoložky. Po kliknutí na další položku s podpoložkou by se provedlo totéž. U těch položek, kde podpoložky nejsou by se horizontální menu nezobrazovalo vůbec. Snad jsem to popsal dost pochopitelně :huh: Jak by se to dalo udělat, poradí mi někdo?? :(

24. led 2013 22:23 #102843
Odpověď od Cony
Moderátor
Nevím jestli jsem to pochopil dobře, ale jde Vám o popup menu, něco jako v záhlaví tchto stránek?
To Vám buď musí podporovat Vaše šablona, nebo musíte použít nějaký vhodný modul .
Poděkovali: Ondra

24. led 2013 23:09 - 24. led 2013 23:11 #102855
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Pochopil jsem to trochu jinak (samostatné svisle menu, provázané s vodorovným) :

přidat samostatný modul typu nabídka (mod_mainmenu, kde vyberete ten samý "strom" z vodorovného menu) a nastavit jinou počáteční úroveň (2)

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Poděkovali: Ondra

25. led 2013 13:37 #102901
Odpověď od Ondra
Začátečník

karel0 napsal: Pochopil jsem to trochu jinak (samostatné svisle menu, provázané s vodorovným) :

přidat samostatný modul typu nabídka (mod_mainmenu, kde vyberete ten samý "strom" z vodorovného menu) a nastavit jinou počáteční úroveň (2)

Zkusil jsem to a funguje to perfektně :) díky za radu