Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Download souboru přes nezávislou regstraci emailem
18. led 2013 13:49 #102362
Dobrý den,
existuje nějaká velmi jednoduchá komponenta, nebo plugin pro J25, která by uměla zajistit následující postup:
1. čtenář webu do samostatného formuláře vyplní pouze svůj email a formulář odešle
2. email se zaregistruje do databáze a zároveň odešle čtenáři automaticky vygenerovaný email s linkem, odkud si může stáhnout soubory (musím mít možnost upravit obsah, grafiku a texty tohoto emailu)
3. čtenář klikne na link z meilu a zobrazí se mu stránka se soubory ke stažení
4. doba platnosti takto vygenerovaného linku musí být nastavitelná s těmito podmínkami: časová platnost a počet stažení souborů
Pokud máte někdo typ na komponetu, která by to zvládla, moc děkuji. LVP
existuje nějaká velmi jednoduchá komponenta, nebo plugin pro J25, která by uměla zajistit následující postup:
1. čtenář webu do samostatného formuláře vyplní pouze svůj email a formulář odešle
2. email se zaregistruje do databáze a zároveň odešle čtenáři automaticky vygenerovaný email s linkem, odkud si může stáhnout soubory (musím mít možnost upravit obsah, grafiku a texty tohoto emailu)
3. čtenář klikne na link z meilu a zobrazí se mu stránka se soubory ke stažení
4. doba platnosti takto vygenerovaného linku musí být nastavitelná s těmito podmínkami: časová platnost a počet stažení souborů
Pokud máte někdo typ na komponetu, která by to zvládla, moc děkuji. LVP
18. led 2013 18:58 #102371
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Kdysi jsem
překládal
komponentu
QuickDownload
a něco takového dělala.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Lukas pokorny
19. led 2013 14:17 #102394
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
Odpověď od Koudy
Pokročilý uživatel
Taky krásná komponenta a zdarma.
Škoda že neexistuje nějaká zdejší databáze komponent co používáme a máme s nimi zkušenosti.
Škoda že neexistuje nějaká zdejší databáze komponent co používáme a máme s nimi zkušenosti.
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
22. led 2013 02:38 #102561
Odpověď od Lukas pokorny
Uživatel
Vypadá to zajímavě, ale zatím jsem neodhalil taje této komponenty. Ale děkuji.