Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Začátečník - zobrazení článků
15. led 2013 23:58 #102212
Ahoj, jsem v Joomle nový, nicméně jsem nějaké to HTML okrajově taky dělal, pak jsem byl vděčný WorldPressu, vždy jsem vytvořil alespoň jednoduché stránky ...
V této chvíli stojím v Joomle na tom, že nedokážu zveřejňovat články ... a to jí mám v češtině, ale nenašel jsem volbu, kterou uvedu do spojitosti má článek - stránka. Aby se mi článek 1 objevil jen v HOME a článek 2 objevil jen v třeba v Kontaktech ... jediné, kdy se mi článek zobrazí je při volbě hlavní, kdy se to ukážě pro změnu všude
Já vím, že je to triviální dotaz .. docela jsem i hledal, ale vesměs jsem našel už pokročilé informace, nebo jsem nedokázal napsat správně hledaný výraz Když nevím, čím to ovlivním ... jestli Titulkerm, aliasem, kategorií u tvorby článku, nebo podobnými volbami ou vytvoření stránky ... Děkuji tímto za trpělivost a za radu
V této chvíli stojím v Joomle na tom, že nedokážu zveřejňovat články ... a to jí mám v češtině, ale nenašel jsem volbu, kterou uvedu do spojitosti má článek - stránka. Aby se mi článek 1 objevil jen v HOME a článek 2 objevil jen v třeba v Kontaktech ... jediné, kdy se mi článek zobrazí je při volbě hlavní, kdy se to ukážě pro změnu všude
Já vím, že je to triviální dotaz .. docela jsem i hledal, ale vesměs jsem našel už pokročilé informace, nebo jsem nedokázal napsat správně hledaný výraz Když nevím, čím to ovlivním ... jestli Titulkerm, aliasem, kategorií u tvorby článku, nebo podobnými volbami ou vytvoření stránky ... Děkuji tímto za trpělivost a za radu
16. led 2013 01:08 - 16. led 2013 01:09 #102213
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Už asi dobré ráno. Máte nastavené kategorie pro články? Obsah > Správce kategorií > Přidat novou kategorii. Pokud ano, tak postačí jen články přiřazovat ke konkretní kategorii (když vytváříte článek) a zvolit možnost zveřejnit. Článek pak máte tam kde ho potřebujete mít. Zveřejnění članku na titulní straně nastavíte Obsah > Správce článků (hned vedle možnosti stav). Podívejte se na
toto
Poděkovali: Karel
16. led 2013 02:48 #102214
Na youtube najdete tutorial ke vsem zakladnim vecem kolem joomla (pridani clanku, propojeni clanku s polozkou menu, atd)
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Na youtube najdete tutorial ke vsem zakladnim vecem kolem joomla (pridani clanku, propojeni clanku s polozkou menu, atd)
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: Karel
16. led 2013 13:28 #102231
Odpověď od Karel
Uživatel
Děkuji Vám moc, moc pomohlo, jdu na to. Ty kategorie jsem snad i zkoušel, ale asi jsem to nastavil špatně