Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kniha Joomla! pro 1.5 - hodí se i pro 2.5?
15. led 2013 15:17 #102179
Zdravím - Abych tady nemusel klást debilní otázky k úplným základům, mrknul jsem po knihách a moc toho není, jen tři od computer pressu; ta jedna, kterou tady na fóru často doporučují - Joomla! - Dan Rahmel je pro verzi 1.5; já používám 2.5 - má smysl ji kupovat, je to aspoň trochu podobné?
díky k.
díky k.
15. led 2013 16:23 #102182
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
zakladni veci a principy podobne jsou
zalezi, nakolik se povazujete za zacatecnika
zalezi, nakolik se povazujete za zacatecnika
Joomla! pro každého
03. kvě 2013 12:56 #107268
Odpověď od Vladimír Kantor
Začátečník
No,já bych ji vůbec kupovat nedoporučoval ... Kdyby měl někdo zájem,mohu knihu poskytnout za poloviční cenu.
Koupil jsem ji a pak jsem zjistil,že třeba jen tady na portálu je mnohem více věcí a zdarma,než v celé knize a samotnou knihu jsem prolistoval a nakonec nikdy nepoužil ... Navíc kniha obsahuje spoustu již neaktuálních informací a s překladem se taky nikdo moc nepáral.
Koupil jsem ji a pak jsem zjistil,že třeba jen tady na portálu je mnohem více věcí a zdarma,než v celé knize a samotnou knihu jsem prolistoval a nakonec nikdy nepoužil ... Navíc kniha obsahuje spoustu již neaktuálních informací a s překladem se taky nikdo moc nepáral.