Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Modul pro přihlášení - nejde mi dát na pozici
08. led 2013 17:58 #101855
Dobrý den,
měl bych dotaz...chtěl bych si vytvořit stránky v redakčním systému joomla 2.5 (verzi dva pět jsem zvolil po přečtení diskuze kde byla právě zmiňovaná verze doporučována) ale zpět k mému problému - moc bych si přál mít v headeru na druhé straně než je logo (tedy vpravo) možnost prohlášení - třeba tak jak to máte na stránkách vy - použil jsem modul BT-login, v šabloně nastavím, že bych ho chtěl míti kde ho chci míti a po načtení stránek mi vyjedou chyby:
a pak se zobrazí tlačítko pro přihlášení. Na fóru jsem se dočetl, že mam vypnout hlášení chyb-vypnu a tlačítko ze zobrazí jenže v nastavení nemohu změnit pozici tak aby to bylo na pravé straně.
Nevěděl byste někdo, prosím, co s tím? Samozřejmě mohu použit i jiný modul - to jsem také zkoušel ale výsledek byl stejný
Mnohokrát děkuji za pozornost.
P.S: je i nějaký modul kde by si uživatel mohl nastavit svůj profil děkuji.
měl bych dotaz...chtěl bych si vytvořit stránky v redakčním systému joomla 2.5 (verzi dva pět jsem zvolil po přečtení diskuze kde byla právě zmiňovaná verze doporučována) ale zpět k mému problému - moc bych si přál mít v headeru na druhé straně než je logo (tedy vpravo) možnost prohlášení - třeba tak jak to máte na stránkách vy - použil jsem modul BT-login, v šabloně nastavím, že bych ho chtěl míti kde ho chci míti a po načtení stránek mi vyjedou chyby:
Code:
Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::fetchHead() should not be called statically in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 26
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\helper.php on line 151
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 29
Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::getType() should not be called statically in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 98
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\helper.php on line 101
Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::getModules() should not be called statically in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 106
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\helper.php on line 106
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\Complex-Web-Server-2\www\modules\mod_bt_login\mod_bt_login.php on line 108
Nevěděl byste někdo, prosím, co s tím? Samozřejmě mohu použit i jiný modul - to jsem také zkoušel ale výsledek byl stejný
Mnohokrát děkuji za pozornost.
P.S: je i nějaký modul kde by si uživatel mohl nastavit svůj profil děkuji.
08. led 2013 18:05 #101858
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A vase sablona tu pozici kde chcete ten modul mit ma? Jakou pouzivate sablonu? Link na web nebo link na demo sablony?
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: Michal
08. led 2013 18:07 #101859
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
v kazdem modulu je preci moznost si nastavit svuj profil
bud je tam myslena od zacatku, nebo si tam jednoduse ten link na profil pridate
bud je tam myslena od zacatku, nebo si tam jednoduse ten link na profil pridate
Joomla! pro každého
Poděkovali: Michal
08. led 2013 18:22 #101863
Odpověď od Michal
Uživatel
šablona je dělaná v nějakém programu který si známej zakoupil a jmenuje Artisteer (tedy doufám-dohledal jsem tuto informaci na webu) pač já neumím programovat tak jsem si jí u něho naklikal
Stránky mam (no stránky...) u sebe v počítači na serveru - tak je během minutky vložím na internet... Omlouvám se za nepřipravenost
Stránky mam (no stránky...) u sebe v počítači na serveru - tak je během minutky vložím na internet... Omlouvám se za nepřipravenost
08. led 2013 20:14 #101865
Odpověď od Michal
Uživatel
Omlouvám se za zpoždění... adresa webu je:
Když jsem to nahrál, tak chyby zmizeli ale bohužel nevím jak to dostat na pravou stranu...
Code:
http://michal.mablog.eu/