Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Prenesenie uživatelov z Joomly 1.5 do 2.5

08. led 2013 10:19 #101821
Zdravím,
vytvoril som novu verziu svojho webu , stary fungoval na joomle 1.5, novy je v Joomle 2.5, chcel by som preniest vsetkých registrovaných uživatelov zo stareho webu na novy.
Samozrejme preniest login aj povodne heslo. Skusal som to spravit cez databazu, preniest povodnu tabulu XXX_users do novej joomly, ale nenacítava mi registrovaných uzivatelov z tejto tabulky,,, neviete mi poradit?

08. led 2013 10:53 #101822
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
1. uzivatele nejsou jen v jedne tabulce
2. pokud mate i nejakou komponentu, co resi uzivatele, muze mit svou uzivatelskou DB - typicky virtuemart napriklad
3. uz jen tabulka _users ma v 1.5 vs. 2.5 trochu jinou strukturu dat

pokud se s tim nechcete moc parat v DB ci si moc neverite, tak doporucim klikaci postup:
1. mit 1.5.26 joomlu
2. zaloha a prace na localhostu
3. jupgrade a upgrade na 2.5 (je to bezobsluzne a predela to tabulky, jak potrebujete)
4. phpmyadmin a tam si vykopirovat to, co je treba z nove 2.5 DB, ktera jiz ma stejnou strukturu, jak ma mit

Joomla! pro každého

08. led 2013 10:56 #101823
Odpověď od Cony
Moderátor
A novou verzi webu jste vytvarel rucne? Mate jeste funkcni tu starou verzi? Pokud pouzijete nástroj jUpgrade , provede se Vám přenos uživatelů (i ostatních věcí) do Joomly 2.5 - pak už můžete jen zkopírovat tyto přenesené uživatele z této Joomly 2.5 na svůj nový web.