Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Vícejazyčný web

06. led 2013 00:44 #101628
Vícejazyčný web od Michaela
Uživatel
Prosím o radu :)

Mám web s mezinárodní doménou .com, který bych chtěla sama napsat v jazyce českém, německém, anglickém, polském.... ale nevím, jak web nastavit tak, abych si tam dala ikonku např. anglické vlajky, a potom se mi web přepl do anglického jazyka. Případně i jak dát na ten web tu ikonku s anglickou vlajkou.

Máte někdo zkušenosti?

Děkuji za radu

Míša

06. led 2013 00:50 #101630
Odpověď od Cony
Moderátor
Kdyby jste jen mrkla do posledních témat, je tam jedno s úplně stejným nadpisem jak to Vaše a jsou v něm odkazy na návody.

06. led 2013 01:03 #101631
Odpověď od Michaela
Uživatel
Právě jsem ho našla, děkuji :-)

11. led 2013 00:32 - 11. led 2013 00:36 #102009
Odpověď od Michaela
Uživatel
Postupovala jsem dle TOHOTO ODKAZU , bohužel se mi zobrazily jen přepínací vlajky anglické a české, německá vlajka se mi vůbec nezobrazila, ačkoliv ji mám aktivní. Dále se mi vůbec nepřepíná menu, mám stálou hvězdičku u main menu, které jediné se mi zobrazí s položkou home. Postupovala jsem přesně podle návodu, a nefunguje to 100%. Články se zobrazují ok...

Poradíte mi prosím? :-) Děkuji

11. led 2013 01:01 #102010
Odpověď od Cony
Moderátor
ad Německá vlajka
  • máte určitě správně vyplněn a aktivní Jazyk obsahu Němčina?
  • Máte vytvořenou a zveřejněnou položku menu v Němčině s příznakem úvodní stránka?
Zkontrolovat si to můžete jednoduše v modulu Stav jazyků (ikona vpravo nahoře v administraci pod logem Joomla, ve stejném řádku jako Náhled webu a odhlášení - pokud ji tam nemáte tak ve správci modulů si zobrazte moduly administrace a povolte modul stav jazyků).
Pokud je vše správně ve výpisu menu někde uvidíte německou vlaječku.
Přepínání menu musíte zajistit tím, že vytvoříte tři různé moduly pro tři různé jazyky a zveřejníte je na stejné pozici.

11. led 2013 01:23 #102012
Odpověď od Michaela
Uživatel
Děkuji Vám za rychlou odpověď.

Německá vlajka:
koukla jsem do správce jazyků a je pravdou, že mám u německého de-DE
"!" v okně "Published Site Languages", s podrobností "A Default Home page is assigned to the de-DE Content Language although a Site Language for this Content Language is not installed AND/OR the Content Language is not published." u ostatních je vše aktivní. Ve správci jazyků/obsah mám vše aktivní a publikované, německá vlajka se mi zobrazuje v menu i v obsahu správce jazyků, jen ne na webu....

Přepínání menu:
vše mám nastaveno podle předchozího odkazu, ale stále se mi menu nemění :-(.

Tak nevím, v čem by mohla býti chyba...

Děkuji za radu :-)