Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vícejazyčný web
06. led 2013 00:44 #101628
Prosím o radu
Mám web s mezinárodní doménou .com, který bych chtěla sama napsat v jazyce českém, německém, anglickém, polském.... ale nevím, jak web nastavit tak, abych si tam dala ikonku např. anglické vlajky, a potom se mi web přepl do anglického jazyka. Případně i jak dát na ten web tu ikonku s anglickou vlajkou.
Máte někdo zkušenosti?
Děkuji za radu
Míša
Mám web s mezinárodní doménou .com, který bych chtěla sama napsat v jazyce českém, německém, anglickém, polském.... ale nevím, jak web nastavit tak, abych si tam dala ikonku např. anglické vlajky, a potom se mi web přepl do anglického jazyka. Případně i jak dát na ten web tu ikonku s anglickou vlajkou.
Máte někdo zkušenosti?
Děkuji za radu
Míša
11. led 2013 00:32 - 11. led 2013 00:36 #102009
Odpověď od Michaela
Uživatel
Postupovala jsem dle
TOHOTO ODKAZU
, bohužel se mi zobrazily jen přepínací vlajky anglické a české, německá vlajka se mi vůbec nezobrazila, ačkoliv ji mám aktivní. Dále se mi vůbec nepřepíná menu, mám stálou hvězdičku u main menu, které jediné se mi zobrazí s položkou home. Postupovala jsem přesně podle návodu, a nefunguje to 100%. Články se zobrazují ok...
Poradíte mi prosím? Děkuji
Poradíte mi prosím? Děkuji
11. led 2013 01:01 #102010
Odpověď od Cony
Moderátor
ad Německá vlajka
Pokud je vše správně ve výpisu menu někde uvidíte německou vlaječku.
Přepínání menu musíte zajistit tím, že vytvoříte tři různé moduly pro tři různé jazyky a zveřejníte je na stejné pozici.
- máte určitě správně vyplněn a aktivní Jazyk obsahu Němčina?
- Máte vytvořenou a zveřejněnou položku menu v Němčině s příznakem úvodní stránka?
Pokud je vše správně ve výpisu menu někde uvidíte německou vlaječku.
Přepínání menu musíte zajistit tím, že vytvoříte tři různé moduly pro tři různé jazyky a zveřejníte je na stejné pozici.
11. led 2013 01:23 #102012
Odpověď od Michaela
Uživatel
Děkuji Vám za rychlou odpověď.
Německá vlajka:
koukla jsem do správce jazyků a je pravdou, že mám u německého de-DE
"!" v okně "Published Site Languages", s podrobností "A Default Home page is assigned to the de-DE Content Language although a Site Language for this Content Language is not installed AND/OR the Content Language is not published." u ostatních je vše aktivní. Ve správci jazyků/obsah mám vše aktivní a publikované, německá vlajka se mi zobrazuje v menu i v obsahu správce jazyků, jen ne na webu....
Přepínání menu:
vše mám nastaveno podle předchozího odkazu, ale stále se mi menu nemění .
Tak nevím, v čem by mohla býti chyba...
Děkuji za radu
Německá vlajka:
koukla jsem do správce jazyků a je pravdou, že mám u německého de-DE
"!" v okně "Published Site Languages", s podrobností "A Default Home page is assigned to the de-DE Content Language although a Site Language for this Content Language is not installed AND/OR the Content Language is not published." u ostatních je vše aktivní. Ve správci jazyků/obsah mám vše aktivní a publikované, německá vlajka se mi zobrazuje v menu i v obsahu správce jazyků, jen ne na webu....
Přepínání menu:
vše mám nastaveno podle předchozího odkazu, ale stále se mi menu nemění .
Tak nevím, v čem by mohla býti chyba...
Děkuji za radu