Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virus ???
18. pro 2012 15:14 #101105
Marian
www.wmtrade.sk
Na viacerych strankach mi prehliadac detekuje pokus o pripajanie sa na lokality typu blankwebpage.com a pod. Najnovsie mi vyskakuje upozornenie na tuto lokalitu : qkzhejb.freewww.info
je to na stranke : www.zuzanaurikova.sk
Najprv som bol v tom, ze je to sablonou, vyskakuje mi to vsaka aj na rozrobenej stranke kde mam svoju vlastnu sablonu
rozspracovana stranka : profibar.wmtrade.sk
Myslim ze to robi nejaky komponent, co sa dalo som povymazaval, ale stale je tam nejaky problem. Ma s tym niekto skusenost ?
je to na stranke : www.zuzanaurikova.sk
Najprv som bol v tom, ze je to sablonou, vyskakuje mi to vsaka aj na rozrobenej stranke kde mam svoju vlastnu sablonu
rozspracovana stranka : profibar.wmtrade.sk
Myslim ze to robi nejaky komponent, co sa dalo som povymazaval, ale stale je tam nejaky problem. Ma s tym niekto skusenost ?
Marian
www.wmtrade.sk
18. pro 2012 16:35 #101107
Odpověď od Cony
Moderátor
Stránky máte napadené. Ten odkaz na freewww je zapsán do všech JavaScript souborů (jen co jsem namátkou kontroloval). Doporučuji přečíst
tento článek
a začít podnikat příslušné kroky.
Poděkovali: Don Benito
18. pro 2012 16:37 #101108
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkušeností spousta a spousta popsaných stránek, jen hledejte. Na internetu na fóru,...
Začněte s články zde na webu, názvy vám napoví: Pomoc hackli mě, Už zase mě hackli a zejtra mě hacknou,...
www.joomlaportal.cz/index.php/hledat-na-...ACK&searchphrase=all
Začněte s články zde na webu, názvy vám napoví: Pomoc hackli mě, Už zase mě hackli a zejtra mě hacknou,...
www.joomlaportal.cz/index.php/hledat-na-...ACK&searchphrase=all
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Don Benito