Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Titulek před názvem
07. led 2013 19:56 #101784
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Nevím jestli jsem dobře pochopil, ale nastavování názvu webu v titulku v před a vzad je v globálním nastavení.
07. led 2013 20:01 #101787
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Já myslel, že řešení máte ve vlákně:
www.phoca.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=19628
Jestli se nepletu tam je uvedeno, jaký kód že si máte upravit v souborech šablony (když je všechny prohledáte, bude toho více než jen pro kategorie...
Jestli se nepletu tam je uvedeno, jaký kód že si máte upravit v souborech šablony (když je všechny prohledáte, bude toho více než jen pro kategorie...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
07. led 2013 20:13 #101789
Odpověď od Vojtěch Kocián
Pokročilý uživatel
Právě daný postup jsem vůbec nepochopil co a kde změnit.
07. led 2013 21:48 #101808
Odpověď od Cony
Moderátor
Phoca toto pořadí nezobrazuje, aby jste ho docílil, musel by jste upravit přímo kód Phoca Gallery a s příští aktualizací by jste o něj přišel.
Pokud to opravdu chcete tak hledejte v adresáři components/com_phocagallery/views jsou tam podadresáře pro jednotlivá view a v nich vždy soubor view.html.php.
Např. v souboru category/view.html.php najděte tento kus kódu
a nahraďte jej za
podobné to bude pro ostatní view.
Pokud to opravdu chcete tak hledejte v adresáři components/com_phocagallery/views jsou tam podadresáře pro jednotlivá view a v nich vždy soubor view.html.php.
Např. v souboru category/view.html.php najděte tento kus kódu
Code:
if (empty($title)) {
$title = htmlspecialchars_decode($app->getCfg('sitename'));
} else if ($app->getCfg('sitename_pagetitles', 0)) {
$title = JText::sprintf('JPAGETITLE', htmlspecialchars_decode($app->getCfg('sitename')), $title);
}
Code:
if (empty($title)) {
$title = htmlspecialchars_decode($app->getCfg('sitename'));
} else if ($app->getCfg('sitename_pagetitles', 0) == 2) {
$title = JText::sprintf('JPAGETITLE', $title, htmlspecialchars_decode($app->getCfg('sitename')));
} else if ($app->getCfg('sitename_pagetitles', 0)) {
$title = JText::sprintf('JPAGETITLE', htmlspecialchars_decode($app->getCfg('sitename')), $title);
}