Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Meta značky
16. pro 2012 23:07 - 16. pro 2012 23:12 #101020
Zdravím,
chci se zeptat jestli má vliv doplnění meta značek (Meta Description a Meta Keywords) ?
A pokud ano, kde bych je měl vyplňovat - v nabídkách nebo v článcích? (Jsou u obou)
Jelikož mi Webmaster Tools stále ukazuje, že meta není nebo je shodná u většiny.
Díky za odpověď
chci se zeptat jestli má vliv doplnění meta značek (Meta Description a Meta Keywords) ?
A pokud ano, kde bych je měl vyplňovat - v nabídkách nebo v článcích? (Jsou u obou)
Jelikož mi Webmaster Tools stále ukazuje, že meta není nebo je shodná u většiny.
Díky za odpověď
17. pro 2012 06:15 #101025
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ano, vyplňovat. Pro každou jednotlivou stránku máte mít vlastní Meta Description a Meta Keywords.
17. pro 2012 08:04 #101026
Odpověď od Vojtěch Kocián
Pokročilý uživatel
Ale kde se to má vyplnit:
u každého článku? nebo u každé nabídky?
u každého článku? nebo u každé nabídky?
17. pro 2012 08:13 #101028
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Ano, ale každá stránka jeden META tag ne ? Je dobré tedy vyplnovat i u každé novinky ?
17. pro 2012 20:11 #101055
Odpověď od Bong
Moderátor
Když napíšete článek, vyplníte i meta. I položky mají mít svoje. Položky mohou obsahovat třeba blog článků, pak pro stránku bude platit meta položky menu. Po kliknutí na číst dále budou meta konkrétního článku. Atd...
Vyhledávače to mají rády, to neznamená, že to musí nutně respektovat, nevyplatí se v tomto lhát. Navíc pokud si vyplníte klíčová slova v základním tvaru a synonyma obsahu článku, výrazně si vylepšíte vyhledávání v Joomle.
Vyhledávače to mají rády, to neznamená, že to musí nutně respektovat, nevyplatí se v tomto lhát. Navíc pokud si vyplníte klíčová slova v základním tvaru a synonyma obsahu článku, výrazně si vylepšíte vyhledávání v Joomle.
17. pro 2012 21:04 #101058
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Dneska jsem psal novinku a vyplnil jsem :]