Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité CB instalace
16. pro 2012 14:56 #100999
Ahoj,
resim problem a sam si asi neporadim, takze vas prosim o radu.
Potrebuju nainstalovat Comunity Builder a vazne nevim jak. Ve slozce component, by mela byt polozka pro instalaci CB plugin manager. Ta tam vsak neni a jinak to asi nainstalovat nejde. Nevim si rady jak dal.
Takze prosim o radu jak nainstalovat CB 1.8.
Dekuji
resim problem a sam si asi neporadim, takze vas prosim o radu.
Potrebuju nainstalovat Comunity Builder a vazne nevim jak. Ve slozce component, by mela byt polozka pro instalaci CB plugin manager. Ta tam vsak neni a jinak to asi nainstalovat nejde. Nevim si rady jak dal.
Takze prosim o radu jak nainstalovat CB 1.8.
Dekuji
16. pro 2012 17:36 - 16. pro 2012 18:27 #101001
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vaší otázce tedy nerozumím, není mi jasné na co se ptáte. CB je dostupný ve verzi 1.9.
Stáhněte si balíček cb_1_9_0-unzip1st.zip
, jeho obsah si rozbalte někam na disk a nainstalujte jednotlivé instalační balíčky: com_comprofiler.zip, mod_cblogin.zip, mod_comprofilerModerator.zip a mod_comprofilerOnline.zip pomocí instalátoru Joomly.
Vše o instalaci najdete v přiložených souborech CB1.9_Installation.pdf, README-NEW-INSTALL.txt a README-UPGRADE.txt
Vše o instalaci najdete v přiložených souborech CB1.9_Installation.pdf, README-NEW-INSTALL.txt a README-UPGRADE.txt
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
16. pro 2012 20:54 #101017
Odpověď od G*lost*ER
Uživatel
Děkuji,
tak se mi to podarilo nainstalovat. Jen ted mam jiny problem
Kdyz chci prejit na profil uzivatele, tak mi to napise: Tento profil neexistuje nebo již není dostupný
4vietcong.cz/domains/4vietcong.cz/index....k=usersList&listid=2
Zkousel uz jsem nstavit vsechno mozny a nevim jak na to. Prosil bych tim to o radu. Děkuji
tak se mi to podarilo nainstalovat. Jen ted mam jiny problem
Kdyz chci prejit na profil uzivatele, tak mi to napise: Tento profil neexistuje nebo již není dostupný
4vietcong.cz/domains/4vietcong.cz/index....k=usersList&listid=2
Zkousel uz jsem nstavit vsechno mozny a nevim jak na to. Prosil bych tim to o radu. Děkuji