Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
MySQL query
12. pro 2012 09:08 - 12. pro 2012 09:13 #100894
Ahoj všem,
Jsem nový uživatel fóra a stejne tak nováček v oblasti využití redakčního systému Joomla. Aktuálně využívám Joomla 2.5 z důvodu grafického designu na míru. Měl bych malý dotaz.
Potřebuji udělat modul, který by mi sledoval data z jiné databáze. Uvedu příklad viz obrázek:
1. Hráčů Online je součet hráčů, kteří mají ve sloupci uveden status 1
2. 85 Postav je počet všech herních avatarů
3. 96 Registrovaných je počet všech herních účtů
4. Login-Server je stav serveru (samostatná databáze):
0 - Offline
1 - Online
5. Game-Server je stav serveru (samostatná databáze):
0 - Offline
1 - Online
Game Server a Login Server jsou dvě databáze, ve kterých se nacházejí přílušné tabulky
Předem děkuji za rady.
-=Seraf=-
Jsem nový uživatel fóra a stejne tak nováček v oblasti využití redakčního systému Joomla. Aktuálně využívám Joomla 2.5 z důvodu grafického designu na míru. Měl bych malý dotaz.
Potřebuji udělat modul, který by mi sledoval data z jiné databáze. Uvedu příklad viz obrázek:
1. Hráčů Online je součet hráčů, kteří mají ve sloupci uveden status 1
2. 85 Postav je počet všech herních avatarů
3. 96 Registrovaných je počet všech herních účtů
4. Login-Server je stav serveru (samostatná databáze):
0 - Offline
1 - Online
5. Game-Server je stav serveru (samostatná databáze):
0 - Offline
1 - Online
Game Server a Login Server jsou dvě databáze, ve kterých se nacházejí přílušné tabulky
Předem děkuji za rady.
-=Seraf=-
12. pro 2012 10:46 #100897
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Chceš si ten modul vytvořit sám, nebo poptáváš vytvoření modulu?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
12. pro 2012 11:07 #100899
Odpověď od Seraf
Návštěvník
No v zásadě jsem manager pracující v IT oblasti, ale nemám dostatečné zkušenosti. Pokud bych to dělal sám, tak by to trvalo déle než plánuji, ale zvládl bych to. Zdroják PhP kódu mám z aktuální stránky, jen přizpůsobit na joomla. Pokud by se někdo našel kdo má vývojové zkušenosti ohledně joomla a daného problému, nebráním se dohodě.