Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Zrošení odesílání e-mailů při registraci uživatele

02. pro 2012 21:04 #100579
Ahoj,
nějakou chvilku už hledám, ale nemůžu na nic narazit. Jde někde zakázat odesílání e-mailů s heslem atd.. při registraci nového uživatele.
Předem moc díky za nápady.

Považujte mne za diletanta a rejpala, budeme pak mít jednoduší komunikaci ;).

03. pro 2012 11:30 #100584
Odpověď od Mirek Adamec
Začátečník
uživatelé>správa uživatelů>možnosti
a tam už si nastavíš vše jak potřebuješ i heslo emailem

03. pro 2012 13:46 #100589
Odpověď od Roice
Uživatel
Ahoj, no to právě že nějak nefunguje. Jediný co mi přišlo že s tím má souvislost je položka "COM_USERS_CONFIG_FIELD_SENDPASSWORD_LABEL" a u té ať nastavím ano nebo ne, pokaždé mi e-mail s registrací nového uživatele dorazí. Přikládám snímek toho co tam mám. Mám to tak u všech webů cca 15 které už na joomle frčí. Bohužel u jednoho z nich potřebuju nadatlovat cca 150 uživatelů a nechci aby jim o tom chodil automatickej e-mail.

Snímek "Možnosti správce uživatelů":
www.rajce.net/f569400675

03. pro 2012 13:51 #100592
Odpověď od Bong
Moderátor
Ta položka se česky jmenuje Poslat heslo. Myslím, že pro začátek byste měl zaktualizovat Joomlu a češtinu pro ní...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

03. pro 2012 13:53 #100593
Odpověď od Mirek Adamec
Začátečník
přesně tak a o té položce sem mluvil a myslím že sem to někde vypínal a pak to neposílalo, moc to teď tedy nemám možnost vyzkoušet.
S češtinou je to přesně tak sem to chtěl napsat to samé.

03. pro 2012 14:05 #100597
Odpověď od Roice
Uživatel
Joomla byla 2.5.8, je to testovací server tak mi nepřišlo, že by verze češtiny mohla mít vliv na systém jako takový, a také že neměla, s tím že je tedy vše správně česky. Každopádně po registraci, uživateli dorazí e-mail s infem o registraci. Nemáte nějaký jiný nápad, klidně zakážu jakékoli odesílání e-mailů z joomly, než tam ty lidi nacvakám.

www.rajce.net/f569407530