Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
nefunkční nabídky v Joomle
28. lis 2012 21:39 #100501
Zdravím,
potřeboval bych poradit, mám šablonu od RocketTheme Tachyon. Vše bylo OK ale nedávno jsem si všiml, že mmám nefunkční nabídky, nelze tam nic změnit.
Když v administraci vlezu do některé nabídky, tak se vše zobrazí tak jak má, ale když kliknu na nějaký článek v nabídce, tak se zobrazí pouze text, jako kdyby se nenačetl styl. Níře je vzorek, který mě to vypisuje. Nevím kde bych měl začít opravovat. Neumí někdo poradit?
Podrobnosti
Typ poloĹľky nabĂdky *
Titulek nabĂdky *
Alias
Poznámka
Odkaz
Stav
PĹ™Ăstup
UmĂstÄ›nĂ poloĹľky *
Nadřazená položka
ĹazenĂ
CĂlovĂ© okno
Výchozà stránka NeAno
Jazyk
Varianta šablony
ID
MoĹľnosti rozvrĹľenĂ
potřeboval bych poradit, mám šablonu od RocketTheme Tachyon. Vše bylo OK ale nedávno jsem si všiml, že mmám nefunkční nabídky, nelze tam nic změnit.
Když v administraci vlezu do některé nabídky, tak se vše zobrazí tak jak má, ale když kliknu na nějaký článek v nabídce, tak se zobrazí pouze text, jako kdyby se nenačetl styl. Níře je vzorek, který mě to vypisuje. Nevím kde bych měl začít opravovat. Neumí někdo poradit?
Podrobnosti
Typ poloĹľky nabĂdky *
Titulek nabĂdky *
Alias
Poznámka
Odkaz
Stav
PĹ™Ăstup
UmĂstÄ›nĂ poloĹľky *
Nadřazená položka
ĹazenĂ
CĂlovĂ© okno
Výchozà stránka NeAno
Jazyk
Varianta šablony
ID
MoĹľnosti rozvrĹľenĂ
28. lis 2012 23:08 #100504
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Šablona Tachyon je pro zobrazení frontendu, ne pro zobrazení administrace.
To co popisujete se vám předpokládám děje při pokusu editovat položku menu v administraci. Je to tak? Co jste na webu měnil? Nemáte soubory Joomly nějak poškozené nebo chybějící? Zkusil jste je opravit-doplnit třeba přes Správce rozšíření: Instalace - nahrát poslední instalační balík Joomly? Češtinu máte také v poslední verzi? Nijak jste ji neupravoval?
To co popisujete se vám předpokládám děje při pokusu editovat položku menu v administraci. Je to tak? Co jste na webu měnil? Nemáte soubory Joomly nějak poškozené nebo chybějící? Zkusil jste je opravit-doplnit třeba přes Správce rozšíření: Instalace - nahrát poslední instalační balík Joomly? Češtinu máte také v poslední verzi? Nijak jste ji neupravoval?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.