Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jeden web na dvou šablonách
24. lis 2012 12:14 #100341
Přeji hezkou sobotu.
Mám dotaz na přítomné, jak by se postavili k webu na dvou šablonách. Tak aby si mohli uživatelé přepínat do vzhledu, který se jim bude více líbit.
Je to vůbec možné? Asi pokládám špatně dotaz strýčkovi G nebo to nikdo zatím neřešil, což mě přijde jako zhola neuvěřitelné.
Děkuji.
Mám dotaz na přítomné, jak by se postavili k webu na dvou šablonách. Tak aby si mohli uživatelé přepínat do vzhledu, který se jim bude více líbit.
Je to vůbec možné? Asi pokládám špatně dotaz strýčkovi G nebo to nikdo zatím neřešil, což mě přijde jako zhola neuvěřitelné.
Děkuji.
24. lis 2012 12:25 #100342
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Asi se ptas spatne. Jestli chces davat na vyber uzivatelum, tak jsem na to kdesi videl rozsireni. Mnohem jednodussi je uzivatelum na vyber nedavat, sam si das vzhled takovy jaky chces a hlavne ke ktere polozce menu chces. Prvni moznost hledej po netu uz si to nepamatuju jak se to jmenovalo, ale pujde to asi vice zpusoby (mam pocit, ze to snad i existuji uz na to pripraveny sablony, ale fakt si to uz nepamatuju). Ta druha je jednoducha. nainstalujes dve template, ktery chces a u kazde polozky menu si zobrazis takovy, jaky zrovna chces.
24. lis 2012 12:38 #100343
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
spíše bych také doporučil zapomenout na uživatelské přepínání šablon. Budete s tím mít starosti, tyto by pak musely mít shodně nazvané pozice a podobně.
Mohlo by to řešit přepínání variant šablony, pokud šablona (nejčastěji barevné) varianty má.
Jak je psáno výše, je třeba najít rozšíření, bude to zřejmě modul na přepínání. Někteří výrobci šablon jej i dodávají ke svým šablonám.
Mohlo by to řešit přepínání variant šablony, pokud šablona (nejčastěji barevné) varianty má.
Jak je psáno výše, je třeba najít rozšíření, bude to zřejmě modul na přepínání. Někteří výrobci šablon jej i dodávají ke svým šablonám.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
24. lis 2012 12:43 #100344
Odpověď od Alias75
Nováček
Tak pozice zcela jistě nesedí. U default šablony jsou pozice v levém menu jako position-xy a u té druhé je to pouze jako left či right .
Takže jsem se vyřadil do možnosti , pouze modul, protože přepisovat názvy pro šablonu dělat nebudu, kdo ví kde všude to mít závislost a to bych se v tom zahrabal.
Takže vám zatím pánové děkuji a jdu zkusit pohledat modul.
Hezkou sobotu .
Takže jsem se vyřadil do možnosti , pouze modul, protože přepisovat názvy pro šablonu dělat nebudu, kdo ví kde všude to mít závislost a to bych se v tom zahrabal.
Takže vám zatím pánové děkuji a jdu zkusit pohledat modul.
Hezkou sobotu .
24. lis 2012 13:25 #100345
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
No prave proto je jednodussi mit treba dve stejny sablony, ktery jen nejak barevne, obrazkem nebo cimkoli odlisis. Vyhnes se tim problemum s umistenim modulu apod.