Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak skrýt odkazy v kategorii ?

22. lis 2012 14:33 #100256
Jak skrýt odkazy v kategorii ? od xcom2
Uživatel
Ahoj

Prosím zkušenější o pomoc a radu, už v tom mám z těch pokusů zmatek.

Mám hlavní menu, které má řeknu Kategorii a po najetí se automaticky vpravo rozbalí submenu (ext odkazy, články atd.)
Problém je ten, že v hlavním Menu je odkaz na Kategorii a na ní lze kliknout (je aktivní) - čili buď klik nebo najedu a zobrazí se výše zmíněný seznam neboli podmenu

No a já se zaboha nemůžu zbavit toho, že odkaz na Kategorii je aktivní,cili pokud kliknu pak se zobrazí tabulka s odkazy na články danné kategorie. Vypnul jsem snad co se dalo, ale pořád to vidím.

Nevíte kde to vypnout ?? Buď aby kategorie nebyla jako aktivní odkaz a nebo aby zmizela ta tabulka s odkazy na články.

Děkuji moc za nakopnutí správným směrem

22. lis 2012 14:43 #100257
Odpověď od Cony
Moderátor
Jestli to dobře chápu, tak máte položku menu a pod ní další vnořené položky menu. Pak jednoduše z té hlavní položky menu udělejte typ Oddělovač. Pokud by to nefungovalo (šablona by se špatně vykreslila), zkuste typ Externí URL a do URL zadejte #

22. lis 2012 14:48 #100258
Odpověď od xcom2
Uživatel
Díky, já sem blbej:-)) jak sem to dopsal tam mi svitlo

Můj problém byl v tom, že jsem si v Menu vytvořil odkaz na Kategorii, ale vlastně to nepotřebuji - stačí z toho udělat externí odkaz, žádný odkaz nebo odkaz na prázný článek...o ostatní se postará asi samotné to menu z šablony