Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak po migraci z J 1.5 na J 2.5

18. lis 2012 10:00 #100056
Jak po migraci z J 1.5 na J 2.5 od Petr Zástěra
Začátečník
Zdravím,

provedl jsem migraci z J 1.5 na J 2.5 a vytvořila se mi složka jupgrade, kde je vše nové. Jedná se mi o to, jak dál. Asi budu muset tuto složku stáhnout na lokál a vše staré smazat a nahrát tuto novou složku na místo staré. Problém bude asi v nastavení configuration.php. Nebo snad ne? Když jsem se díval do databáze MySQL, tak mám vše v kupě tabulky pro J 1.5 i J 2.5, samozřejmě se to rozezná co je co, ale nevím co všechno bude třeba nastavit. Poradíte mi někdo? Díky

18. lis 2012 10:29 #100058
Odpověď od Bong
Moderátor
Je to tak jak píšete. Je třeba stáhnout novou verzi ze složky jupgrade a nahrát tam, kam potřebujete. Staré tabulky v databázi můžete vymazat (předpona jos_).
Pokud si chcete usnadnit život, nainstalujte do J2.5 komponentu Akeeba Backup pomocí, které si zálohu vytvoříte a i zprovoznění pomocí kickstart bude jednodušší...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

18. lis 2012 11:12 #100060
Odpověď od Petr Zástěra
Začátečník
Díky za radu, akorát mi není zatím jasné to nastavení configuration.php je nebo není třeba něco měnit? Ale zas si říkám, že když to teď funguje, tak asi nic potřeba nebude.

18. lis 2012 12:12 #100061
Odpověď od Bong
Moderátor
V configuration.php pravděpodobně nebude třeba nic měnit, po přesunu to zkontrolujete v Stránky - Systémové informace - Práva složek.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.