Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Přepsání read more... ve slovenštině
27. zář 2012 13:12 #98072
Dobrý den,
poradími někdo jak přepíšu read more... když mám nastaven slovenský jazyk? Nevím kde to najdu.
Děkuji
poradími někdo jak přepíšu read more... když mám nastaven slovenský jazyk? Nevím kde to najdu.
Děkuji
27. zář 2012 13:19 #98076
Odpověď od Cony
Moderátor
Pravděpodobně to chybí v překladu, takže buď si můžete upravit jazykový soubor (měl by to být sk-Sk.com_content.ini), nebo to lze nastavit v rámci článku (Readmore override), nebo použijete funkčnost Language override - Rozšíření - Správce jazyků - Přepsání.
27. zář 2012 13:29 #98078
Odpověď od peter
Začátečník
díky za radu, v sk_content.ini to mám a ve správci když kliknu na přepsání tak tam nic nemám.
27. zář 2012 13:38 #98080
Odpověď od Cony
Moderátor
V tom správci - přepsání si to právě můžete dodefinovat. Slouží to k tomu, pokud chcete změnit něco v překladu, aby jste to nemusel dělat přímo v jazykových souborech a nevystavoval se tak riziku ztráty při aktualizaci.
Jednoduše dejte "Nový", vpravo pak můžet vyhledat jazykovou konstantu zadáním textu který chcete změnit a zapište nový překlad a uložte...
Jednoduše dejte "Nový", vpravo pak můžet vyhledat jazykovou konstantu zadáním textu který chcete změnit a zapište nový překlad a uložte...
27. zář 2012 17:50 #98103
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, u readmore... to může být šablonou. Pokud je podporovaná frameworkem (Warp, Gantry), který má své jazykové soubory, je vhodné doplnit jazykovou podporu do frameworku.
13. říj 2013 12:40 #111762
Odpověď od Jirka
Uživatel
Ahoj, mám ten samý problém. V jazykovém souboru mám vše dobře.
Jak mám doinstalovat ten jazyk do frameworku?
Díky. Jirka.
Jak mám doinstalovat ten jazyk do frameworku?
Díky. Jirka.