Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Čeština 2.5.4v1 - chyba
02. dub 2012 22:14 - 02. dub 2012 22:26 #91948
Je to nějaké divné, do verze 2.5.3 jde ta nová čeština nainstalovat. Když z balíku odstraním češtinu pro TinyMCE, jede v pohodě. Takže je to problém s pluginama.
Budu to monitorovat.
Pro jistotu jsem vytvořil balíček bez TinyMCE a ten Joomlu počeští. Necháme to uležet. Ke stažení jsou obě.
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
Fenris napsal: No já mám problém i s tou novou verzí češtiny, hodilo mi to chybu, jen teď nevím jestli je to češtinou nebo novou verzí Joomla!
Je to nějaké divné, do verze 2.5.3 jde ta nová čeština nainstalovat. Když z balíku odstraním češtinu pro TinyMCE, jede v pohodě. Takže je to problém s pluginama.
Budu to monitorovat.
Pro jistotu jsem vytvořil balíček bez TinyMCE a ten Joomlu počeští. Necháme to uležet. Ke stažení jsou obě.
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
03. dub 2012 09:04 - 03. dub 2012 09:04 #91956
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
A zkouseli jste uz nekdo v 2.5.4 aktualizovat neco jinyho nez cestinu, treba nejakej plugin? Jede vam to? Mne to vcera neslo ani na jednom ze 4 webu. Musel jsem zpet na 2.5.3
03. dub 2012 14:43 #91976
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
Takže máme verzi 3, kde už se zdá že funguje i TinyMCE.
04. dub 2012 09:13 #92004
Odpověď od Mirek Adamec
Začátečník
no mě na jednom webu zmyzel modul přepínač jazyků, resp. modul se zobrazí, ale jazyky jsou prázdné. když se vrátim na 2.5.3 je to v pohodě, zatim nevim jestli je problém v češtině nebo ne. Budu testovat.
25. dub 2012 03:22 #92920
Odpověď od Rastignac01
Návštěvník
Ahoj,
při vkládání balíčku s češtinou mě to háže tuhle hlášku: Request Entity Too Large
The requested resource
/administrator/index.php
does not allow request data with POST requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.
Včem může být problém?
díky
při vkládání balíčku s češtinou mě to háže tuhle hlášku: Request Entity Too Large
The requested resource
/administrator/index.php
does not allow request data with POST requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.
Včem může být problém?
díky