Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rozvržení článků na titulní stránce
14. říj 2012 15:02 - 14. říj 2012 15:07 #98732
Ahoj všem. Neví někdo, jak dostat pod kontrolu rozvržení článků na titulní stránce? Ve Správci článků -> Blog / Hlavní články jsem nastavil 1 sloupec a 10 hlavních článků zobrazovaných přes celou šíři. Přesto se mi na titulní stránce zobrazují články jako jeden hlavní článek přes celou šířku sloupce a ostatní články definované jako hlavní se zobrazují ve 3 sloupcích. Tušíte, kde dělám chybu? Jde o tento web
fotozive.cz/index.php
záměrně viditelný zatím jen přes index.php Cash a cookies jsem promazal. Použitá šablona je customizovaná defaultní BEEZ_20. Díky za pomoc.
Počet hlavních článků 10
Počet úvodních článků 10
Počet sloupců 1
Počet odkazů 0
Řazení pro více sloupců Dolů
Včetně podkategorií vše
Počet hlavních článků 10
Počet úvodních článků 10
Počet sloupců 1
Počet odkazů 0
Řazení pro více sloupců Dolů
Včetně podkategorií vše
14. říj 2012 15:13 #98733
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
V položce menu máte zřejmě nastaveno něco jiného...
14. říj 2012 16:10 #98734
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Bongu, děláš si statistiku, kolikrát jsi už odpovídal na tento dotaz?
14. říj 2012 16:16 - 14. říj 2012 16:23 #98736
Odpověď od Petr Drozda
Nováček
Díky za pomoc. Žil jsem v domnění, že užívám jiné menu
14. říj 2012 19:37 #98740
Ovšem klasiku: Welcome to the front page, jen tak něco nepřekoná...
Odpověď od Bong
Moderátor
Statistiku nevedu. Tento okruh otázek už jenom používám pro kontrolu, jestli udržím nervy na uzdě, nebo mi bouchnou saze.houbak napsal: Bongu, děláš si statistiku, kolikrát jsi už odpovídal na tento dotaz?
Ovšem klasiku: Welcome to the front page, jen tak něco nepřekoná...
15. říj 2012 10:16 #98756
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
9:00
"Nainstaloval jsem nové stránky a píše mi to Jste zde : Home. Prošel jsem celé fórum a nikde jsem nic nenašel. Víte někdo?"
9:05
"To nikdo neví odpověd na jistě triviální dotaz? Instaluju to pro jednoho zákazníka a dost to spěchá..."
9:15
"Fakt nikdo?"
9:20
"Hm, myslel jsem si, že bude fórum rychlejší. Asi přejdu na Drupal. Je to celé takové jednodušší."
"Nainstaloval jsem nové stránky a píše mi to Jste zde : Home. Prošel jsem celé fórum a nikde jsem nic nenašel. Víte někdo?"
9:05
"To nikdo neví odpověd na jistě triviální dotaz? Instaluju to pro jednoho zákazníka a dost to spěchá..."
9:15
"Fakt nikdo?"
9:20
"Hm, myslel jsem si, že bude fórum rychlejší. Asi přejdu na Drupal. Je to celé takové jednodušší."
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.