Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Rockettheme Momentum

07. zář 2012 15:02 #97067
Rockettheme Momentum od michal.usti
Uživatel
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s touto šablonou? Potřebuji změni měnící se pozadí na dom. stránce, ale za boha nejsem schopný zjistit, kde je toto pozadí uložené. Přehrátím souborů v /templates/rt_momentum/images/backgrounds/ se nic nezmění.

Díky

07. zář 2012 15:09 #97068
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Nejlepsi je pouzit rocketlauncher a udelas si presny demo sablony jak ma byt nebo bez na rockettheme forum, je tam do detailu popsany, jak dosahnout stejnyho vzhledu, jako ma demo uvodni stranka. Takze se to tam doctes presne krok za krokem. Myslim, ze cteni fora je ale jen pro platici cleny, teda ty dulezity casti. Takze kdyz to shrnu, jestlis to ukradl, tak si musis nakrast ke spravne funkci teto sablony jeste dalsi veci a jestli to mas koupeny, tak ti to za 2 minuty po navsteve rockettheme fora pojede.

07. zář 2012 16:45 #97069
Odpověď od Hana Halfarová
Uživatel
Není to takový problém, pozadí jsou nahraná v komponentě Rokgallery. Po jejich vymazání je potřeba ještě zajít do ovládání šablony a smáznout jimi přednahraný obrázek pro pozadí ostatních stránek.

Momentálně s touto šablonou taky pracuji a mám zas problém s velikostí písma u nadpisů článků. S českým fontem jsou brutálně obří... Nevím si moc rady kde to zmenšit. Zkoušela jsem CSS Typography - ale tam je font definován procenty. Dá se jít pod 100%?

Powered by Fórum