Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Přepsat šablonu z joomla 1.5 do joomla 2.5 ???
27. kvě 2012 23:10 #94013
Zdravím všechny,
Poradí mi tady někdo jak přepsat šablonu,kterou jsem oficialně koupil z joomla 1.5 do joomla 2.5??
Děkuji předem za jakékoliv příspěvky a cenné rady.
Zbynda
Poradí mi tady někdo jak přepsat šablonu,kterou jsem oficialně koupil z joomla 1.5 do joomla 2.5??
Děkuji předem za jakékoliv příspěvky a cenné rady.
Zbynda
28. kvě 2012 06:03 #94016
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Také se zamyslete o jako šablonu se jedná. Kupované profesionální šablony často pro svůj požadovaný chod vyžadují specifický framework, moduly (třeba menu) a pluginy. To vše je zpravidla třeba mít pro nové verze Joomla a PHP...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
28. kvě 2012 10:27 #94021
Odpověď od Zbyněk
Uživatel
Děkuji za odpovědi,máte oba dva pravdu,zkoušel jsem to podle Houbákova odkazu ale mám dost specifickou šablonu takže s tím bude dost práce,otázkou je jestli mám vůbec cenu přecházet na jinou verzi joomla,když to co je je adekvátní a hlavně mi to funguje,ale stejně bych to chtěl zkusit předělat alespoň ze zvědavosti jak to bude potom fungovat.
každopádně děkuji za vaše příspěvky.
Zbynda
každopádně děkuji za vaše příspěvky.
Zbynda
Nejnovější příspěvky