Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Šablona pro toto zobrazení není dostupná.
10. pro 2015 16:27 #124860
Dobrý den,
rád bych někoho zkušeného z vás poprosil o radu. Pro známou jsem jako naprostý neznalec vytvořil eshop ve Virtuemart / Joomla! 2.5.28. Kupodivu jsem se celkem rychle zorientoval a eshop je na světě a celkem i ke spokojenosti. Řeším ale problém. Každý den mě stránky píší ,,Šablona pro toto zobrazení není dostupná. Kontaktujte prosím správce webu." Použvám free šablonu SHOPLAB 3 (měla by být i pro Joomla 2.5.xx). Netuším, čím by to mohlo být, je to docela nepříjemné. Vždy stačí pouze přeinstalovat šablonu (i když tam samozřejmě je) a celý den vše funguje jak má. Ale když se podívám ráno, tak se vše opakuje....
Nevěděl by někdo, čím by to mohlo být? Předem díky za radu.
David
rád bych někoho zkušeného z vás poprosil o radu. Pro známou jsem jako naprostý neznalec vytvořil eshop ve Virtuemart / Joomla! 2.5.28. Kupodivu jsem se celkem rychle zorientoval a eshop je na světě a celkem i ke spokojenosti. Řeším ale problém. Každý den mě stránky píší ,,Šablona pro toto zobrazení není dostupná. Kontaktujte prosím správce webu." Použvám free šablonu SHOPLAB 3 (měla by být i pro Joomla 2.5.xx). Netuším, čím by to mohlo být, je to docela nepříjemné. Vždy stačí pouze přeinstalovat šablonu (i když tam samozřejmě je) a celý den vše funguje jak má. Ale když se podívám ráno, tak se vše opakuje....
Nevěděl by někdo, čím by to mohlo být? Předem díky za radu.
David
10. pro 2015 19:05 - 10. pro 2015 19:12 #124863
Odpověď od Bart
Moderátor
Tato hláška znamená, že některý soubor šablony chybí nebo je poškozený.
Z jakého důvodu je soubor chybí nebo je poškozený, to nevím.
Co máte za hosting?
Šablona je dílem české vývojáře - Linelab (můžete ho zkusit na webu nebo zde požádat o radu). Problém, ale nebude předpokládám (netvrdím) v šabloně jako takové (protože těmito problémy trpí i šablony jiných tvůrců).
Porovnejte šablonu nainstalovanou na webhostingu a šablonu kterou instalujete - tedy co za soubory chybí.
Z jakého důvodu je soubor chybí nebo je poškozený, to nevím.
Co máte za hosting?
Šablona je dílem české vývojáře - Linelab (můžete ho zkusit na webu nebo zde požádat o radu). Problém, ale nebude předpokládám (netvrdím) v šabloně jako takové (protože těmito problémy trpí i šablony jiných tvůrců).
Porovnejte šablonu nainstalovanou na webhostingu a šablonu kterou instalujete - tedy co za soubory chybí.
10. pro 2015 19:18 #124864
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Já tedy nevím, ale stavět shop na roky starém systému je trochu mimo mísu. Navíc pokud vidím dobře, tak zmiňovaná šablona je pro Joomla! 3 a VirtueMart 3.
Také se přikláním k názoru, že problém bude někde jinde, než v šabloně. Kde hostujete? Jak jste instaloval Joomlu? Proč neprovedete upgrade na Joomla3 a VM3 když teprve začínáte?
Také se přikláním k názoru, že problém bude někde jinde, než v šabloně. Kde hostujete? Jak jste instaloval Joomlu? Proč neprovedete upgrade na Joomla3 a VM3 když teprve začínáte?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Bart
10. pro 2015 19:26 #124866
To byla druhá varianta, kterou jsem si myslel a nenapsal. Podle všeho tato šablona pro Vaši verzi Joomyl a VirtueMart není vůbec určena. Zde by mohl být problém - teď je otázka toho, zda to i způsobuje tento jev.
Odpověď od Bart
Moderátor
Máš naprostou pravdu.Bong napsal: Já tedy nevím, ale stavět shop na roky starém systému je trochu mimo mísu. Navíc pokud vidím dobře, tak zmiňovaná šablona je pro Joomla! 3 a VirtueMart 3.
To byla druhá varianta, kterou jsem si myslel a nenapsal. Podle všeho tato šablona pro Vaši verzi Joomyl a VirtueMart není vůbec určena. Zde by mohl být problém - teď je otázka toho, zda to i způsobuje tento jev.
13. pro 2015 18:48 #124879
Odpověď od David
Uživatel
Děkuji za radu, asi bude opravdu problém jinde než v šabloně. Zkusím udělat upgrade Joomly. Ta šablona je asi opravdu je pro verzi 3 Hosting mám na ic.cz
13. pro 2015 18:51 #124880
Odpověď od David
Uživatel
No vidíte, tenhle systém mi doporučil kolega. Udělám upgrade na Joomla 3 a uvidíme. Hosting mám na ic.cz
Díky za radu
Díky za radu